Anasayfa Haber WhatsApp Business iOS için Kullanılabilir Durumda

WhatsApp Business iOS için Kullanılabilir Durumda

WhatsApp Business

WhatsApp Business uygulaması sonunda iOS kullanıcıları için hizmete giriyor. İlk kez WABetaInfo üzerinde ortaya çıkan uygulama, tüm dünyaya açılıyor.

İlk kez Meksika App Store üzerinde yayınlanan uygulama, hemen ardıdan 3 farklı ülkede daha hizmete sokuldu. WhatsApp şimdilik küresel dağıtıma geçmemiş olsa da, kısa zaman içerisinde uygulamanın tüm dünyada geçerli olması bekleniyor.

Peki, WhatsApp Business nedir ve normal WhatsApp uygulamasından ne farklı var?

Business uygulaması direkt olarak işyeri sahiplerine odaklanıyor ve onların kurumsal iletişimlerine destek olmayı amaçlıyor. İş sahipleri WhatsApp Business kullanarak, mevcut ve potansiyel müşterine kolayca ulaşabiliyorlar. Milyarlarca kullanıcısı olan standart WhatsApp’tan ayrı bir uygulama olan Business, hızlı bir şekilde kurumsal alanda yükseliyor.

Eklenen özellikler sayesinde, iş yerlerine daha iyi müşteri iletişimi deneyimi sunmayı amaçlayan uygulama, geçtiğimiz yıl Android kullanıcıları için hizmete girmişti.

100 Milyonlarca Facebook Şifresi Korumasız Durumda

Uzaktan mesaj, karşılama mesajları, hızlı cevap ve iş tanımı hakkında detaylı bilgilendirmeler sunan WhatsApp Business, müşterilerle gerçek zamanlı iletişim imkanı sunuyor.

Üstelik uygulamayı kullanan müşteriler, ürün ve kampayalar hakkında bilgilendirilebiliyor ve duyuruları ilk elden görebiliyorlar.

Business takımı şimlilik küresel çıkış zamanı hakkında bilgi paylaşmamış olsalar da, önümüzdeki günlerde daha fazla ülkenin bu ekosisteme dahil olması planlanıyor.