Anasayfa Haber Sekiro, Steam’de 2019’un En İyi Açılışını Yaptı

Sekiro, Steam’de 2019’un En İyi Açılışını Yaptı

Sekiro: Shadows Die Twice

From Software tarafından geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice, Steam’de 2019’un en iyi açılış yapan oyun oldu. Yine de ilk gün rakamlarında Dark Souls 3’ün biraz gerisinde kaldı.

Geçtiğimiz Cuma günü dünya genelinde satışa sunulan Sekiro: Shadows Die Twice, PC oyuncuları için de sadece Steam üzerinden satın alınabiliyor.

Hafta sonu oyuncuların doluştuğu platformda, From Software‘ın yeni IP’si de dikkat çeken yapımlar arasındaydı. Steam Charts‘a göre, 124.334 oyuncu gören Sekiro, hafta sonu en popüler oyunlar sıralamasında ilk 4’e kadar yükseldi.

Bu oyuncu ortalamasıyla Sekiro, Devil May Cry 5 (88.735) ve Resident Evil 2 Remake‘in (74.024) önünde yer alarak Steam’e 2019’un en iyi açılışını gerçekleştirdi.

Oldukça etkileyici bir hafta sonu performansı olsa da, From Software’ın önceki oyunlarıyla karşılaştırdığımızda, Sekiro biraz geride kalıyor. Dark Souls üçlemesini sona erdiren Dark Souls 3 ilk hafta sonunda 129 bin anlık oyuncuya ulaşmıştı.

Sekiro İçin Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı

Elbette Dark Souls satışa çıktığın çok popüler bir seriydi ve insanlar açılış ile beraber oyuna saldırmışlardı. Ama henüz yeni bir IP olmasına rağmen, Sekiro’nun Dark Souls 3’ten sadece 5 bin oyuncu geride olması hayli etkileyici.

Sekiro Shadows Die Twice PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için hem dijital hem de kutulu olarak 22 Mart 2019‘da satışa çıktı.