Anasayfa Haber 6.7 İnç Ekranlı Samsung Galaxy A70 Tanıtıldı

6.7 İnç Ekranlı Samsung Galaxy A70 Tanıtıldı

Samsung Galaxy A70 özellikleri ve fiyatı

Samsung, Galaxy A serisine bir yeni model daha ekledi. Bugün yapılan duyuruyla, sinematik ekranıyla ön plana çıkan Galaxy A70 modeli resmi olarak duyuruldu. İşte, Samsung Galaxy A70 özellikleri ve fiyatı!

Samsung, Galaxy A70 modeliyle beraber bu yılki dördüncü Galaxy A modelini tanıttı. Özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken Galaxy A70, serinin bir önceki modeli olan Galaxy A50 gibi orta-üst segmentte konumlandırılıyor.

Serinin ilk sinematik ekranlı telefonu olan Galaxy A70, 6.7 inç boyutunda dev bir Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor.

Galaxy Note FE Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Galaxy A50’de olduğu gibi bu modelde de parmak izi okuyucusunu ekranın altına entegre eden Samsung, yine aynı şekilde bu modelde de Infinity-U ekran tasarım dilini kullanıyor.

Samsung Galaxy A70 özellikleri ve fiyatı

Genel anlamda göze hitap eden bir tasarıma ev sahipliği yapan serinin yeni telefonu, kullanıcılara sunmuş olduğu ekran/kasa oranıyla ön plana çıkmayı başarıyor.

Galaxy A70’in, hem ön tarafından hem de arka tarafından 32 Megapiksel çözünürlüğündeki bir ana kamera sensörüne yer veriliyor.

Yine serinin bir önceki modelinde olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış üçlü arka kameraya ev sahipliği yapan serinin yeni üyesi, kamera konusunda orta-üst segment bir telefona göre bir hayli iddialı.

Bu kısımda, 32 Megapiksel ana, 8 Megapiksel geniş açılı, 5 Megapiksel derinlik algılama sensörlerine yer veren Samsung, kaliteli bir kamera deneyimi vaat ediyor.

Bilindiği üzere, Samsung’un daha önceki Galaxy modellerinde 18 Watt gücündeki hızlı şarj desteğine yer veriyordu.

Fakat, yeni nesil modelinde bunu 25 Watt güce çıkartan Samsung bu konuda bir ilke daha imza atıyor. Bunun yanı sıra diğer Galaxy A modellerine kıyasla yeni modelinde pil kapasitesini de büyüten Samsung, 4500 mAh‘lik bir bataryaya yer veriyor.

Gelelim, yeni nesil telefonun donanım özelliklerine. Bu kısımda açıklananlara göre, cihazda 6 GB ve 8 GB RAM olmak üzere iki farklı seçeneğe yer veriliyor.

Galaxy Note 10, 6.6 inçlik dev ekranla gelebilir

Bunun yanı sıra, microSD kart ile 512 GB‘a kadar artırılabilen 128 GB dahili hafızaya da ev sahipliği yapan modelin, şimdilik hangi işlemciden güç aldığı bilinmiyor.

Ancak, aktarılan bilgilere göre bu işlemcinin önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan yeni nesil Snapdragon 7xx serisine ait olan bir işlemci olacağı da özellikle belirtiliyor.

Tüm bunların haricinde, kutudan Android Pie güncellemesi ile çıkan modelde One UI arayüz tasarımına da yer veriliyor.

Son olarak, söz konusu cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte yarar var.

Samsung Galaxy A70 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy A70 özellikleri

  • Ekran: 6.7 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekran, Infinity-U, Full HD+ çözünürlük, ekrandan parmak izi okuyucu
  • İşlemci : Snapdragon 7xx (Henüz açıklanmadı)
  • İşletim Sistemi: Android Pie + One UI 1.1 arayüzü
  • Bellek : 6 ve 8 GB RAM
  • Depolama: MicroSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabilen 128 GB dahili hafıza
  • Arka Kamera : 32 Megapiksel ana, 8 Megapiksel geniş açı, 5 Megapiksel derinlik
  • Ön Kamera : 32 Megapiksel kamera + yüz tanımlama sensörü
  • Batarya : 25 Watt hızlı şarj destekli 4500 mAh boyutundaki batarya
  • Fiyat: Henüz açıklanmadı