Anasayfa Haber Galaxy Note 10, 6.6 inçlik dev ekranla gelebilir

Galaxy Note 10, 6.6 inçlik dev ekranla gelebilir

Samsung Galaxy Note 10 ekran boyutu

Samsung’un Ağustos ayında tanıtacağı Galaxy Note 10 modelinden yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi de, Galaxy Note 10 ekran boyutu ortaya çıktı.

Galaxy S10 serisi ile beraber köklü bir değişikliğe giden Samsung, bu değişimi yeni amiral gemilerinde de devam ettirmek istiyor.

Bu doğrultuda, Ağustos ayında düzenlenecek etkinlik ile beraber tanıtılacağı ön görülen Note serinin yeni üyesi hakkında bugün önemli bir iddia ortaya atıldı.

Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Sızdırıldı!

Slashgear.com üzerinden paylaşılan bilgiler ışığında, Galaxy 10’un 6.6 inç boyutundaki Dinamik Süper AMOLED bir ekrana ev sahipliği yapacağını görüyoruz.

Galaxy Note FE Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

1440 x 3040 piksel çözünürlüğündeki bu ekran ile beraber kullanıcılara yüzde 89′luk bir ekran gövde oranı da sunacak olan Samsung, yeni amiral gemisinde de yeniden Infinity-O ekrana yer verecek.

Samsung Galaxy Note 10 Ekran boyutu

Tıpkı Galaxy S10 Plus‘ta olduğu çift ön kameraya ev sahipliği yapacak olan bu modelde, aynı zamanda Galaxy S10 5G‘den aşina olduğumuz dörtlü ana kamera kuruluma da yer verilecek.

Aktarılan bilgilere göre bu kameraların özellikleri ise şöyle olacak;

  • Ana Kamera : f/1.5, 26mm 12 MP ana kamera OIS, Çift Piksel, PDAF
  • İkinci Kamera (Telefoto) : f/2.4 52mm 12 MP, OIS, AF, 2x Optik Yakınlaştırma
  • Üçüncül Kamera : f/2.2 12mm 16 Megapiksel
  • Dördüncül Kamera (3 boyutlu) : ToF 3D kamera sensörü

Son olarak bu kamera özelliklerinin haricinde Samsung’un yeni amiral gemisinde ayrıca, gelişmiş özelliklere sahip olan bir S-Pen’e de yer verilmesi bekleniyor.