Anasayfa Haber Netflix Rakibi Apple TV+ Orijinal İçerikler Yayınlayacak

Netflix Rakibi Apple TV+ Orijinal İçerikler Yayınlayacak

Apple orijinal video abonelik servisi Apple TV+ ile tamamen platforma özel programlar, filmler ve belgeseller yayınlanacak.

Uzun zamandır söylentileri dolaşan Netflix rakibi Apple video servisi sonunda resmiyet kazandı. Program, film ve belgesel türünde Apple orijinal içerikleri sunacak Apple TV+ dünyanın en yaratıcı hikaye anlatıcılarının yeni evi olarak nitelendiriliyor.

Steven Spielberg, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey ve Octavia Spancer gibi dünyaca tanınan isimlerle güç birliği yapan Apple, abonelerine TV uygulaması üzerinden özgün hikayeler vadediyor.

Hayattan duygusal derinliği ve inandırıcı karakterler barındıracak içerikler tamamen reklamsız ve istenildiğinde izlenebilir olacak. Özellikle Jason Momoa’nın insan popülasyonunun bir virüs sebebiyle yok olmaya yakın hale geldiği ve kalanların da görme engelli olduğu dizi projesi oldukça ilginç. Aslında biraz Netflix’in Bird Box dizisini de andırıyor tabii ki.

Bu yılın sonlarında 100’den fazla ülkede yayına hazır olacak Apple TV+ içerikleri iPhone, iPad, Apple TV ve Mac bilgisayarlardan izlenebilecek. Abonelik ücretinin de aynı dönemde açıklanacağı paylaşılıyor. Umarız ki servis Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleri ile birlikte ülkemizde de kullanıma sunulur.

Tamamen yeni TV uygulaması ise program, film, spor, haber ve daha fazla içeriği bir araya getiriyor. HBO, Showtime ve Starz gibi ücretli servislere de abone olunabilecek TV kanalları ise Mayıs ayında platforma dahil olacak. Böylece her bir kanalın uygulamasını ayrı ayrı kullanmak gerekmeyecek.