Anasayfa Haber Yeni Huawei Watch GT Modelleri Duyuruldu

Yeni Huawei Watch GT Modelleri Duyuruldu

Yeni Huawei Watch GT modelleri

Paris’te düzenlenen etkinlikte yeni nesil kablosuz kulaklığını duyuran Huawei, bunun yanı sıra yeni Huawei Watch GT modellerini de lanse etti.

Merakla beklenen Huawei P30 modelleri sonunda resmi olarak tanıtıldı. P30 modelleri ile beraber birbirinden kullanışlı özellikleri kullanıcılara sunan Huawei, bu etkinlik kapsamında ayrıca yeni nesil giyebilir cihazlarını da tanıttı.

Huawei P30 Pro Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikleri!

Bu kapsamda bir adet akıllı gözlük, bir adet kablosuz kulaklık tanıtan marka, bunun haricinde yeni nesil Huawei Watch GT Elagant ve Watch GT Active modellerini de gün yüzüne çıkarttı. Peki, Huawei’nin yeni nesil akıllı saatleri bizlere ne gibi özellikler sunuyor? Gelin, yakından bakalım.

Yeni Huawei Watch GT modelleri

Huawei Watch GT Active Özellikleri Neler Sunuyor?

Sporcuları temel alarak tasarlanan yeni akıllı saatin ön plana çıkan en temel özelliği şüphesiz ki, Triathlon Modu.

Triathlon Modu sayesinde, kullanıcılar yüzme, koşma, bisiklet sürme gibi aktivitelerini yeni nesil akıllı saat üzerinden rahatlıkla takip edebiliyorlar. Aynı zamanda bu yeni nesil saat, spor aktivitesi sırasında kullanıcılara gerçek zamanlı koçluk yapıyor.

46 milimetrelik bir büyüklüğe sahip olan Huawei’nin yeni akıllı saati, sporculara has bir ürün olduğunu hissettiriyor.

1.39 inç boyutundaki AMOLED bir ekran paneline ev sahipliği yapan Watch GT Active, 454 X 454 (HD) piksel çözünürlük sunuyor.

Batarya konusunda bir önceki nesilde olduğu gibi bu modelde de bizlere iki haftalık bir pil ömrü vaat ediliyor.

Huawei Watch GT Elegant Özellikleri

46 milimetrelik Watch GT Active‘e kıyasla daha küçük bir boyuta sahip olan, Watch GT Elegant‘ın 42 milimetrelik bir büyüklüğe sahip olduğunu görüyoruz.

Seramik detaylarıyla göze hitap eden bir tasarım diline ev sahipliği yapan Watch GT Elegant‘ın pil ömrü ise bir hafta olarak açıklandı.

Serinin giriş modeli olarak gösterilen bu modelde ise bizleri 1.2 inçlik AMOLED ekran ve 390 x 290 HD çözünürlük değerleri karşılıyor.

Yeni Huawei Watch GT modelleri

Watch GT Active Ve Watch GT Elegant Fiyatları

Optik kalp atış hızı, ivme ölçer, barometre, jiroskop ve orta ışığı gibi temel sensörlere ev sahipliği yapan her iki modelin fiyatı etkinlik sırasında açıklandı.

Etkinlik sırasında yapılan resmi açıklamaya göre, serinin üst düzey özellikleriyle ön plana çıkan Watch GT Active modelinin 249 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağını görüyoruz.

Aynı zamanda serinin giriş modeli olarak lanse edilen 42 milimetrelik Elegant Edition içinse kullanıcıların, 229 dolar gibi bir ücret ödemesi gerekiyor.