Anasayfa Haber Gmail Dinamik E-Posta Desteği Sunmaya Başlıyor

Gmail Dinamik E-Posta Desteği Sunmaya Başlıyor

Gmail Dinamik E-Posta

Google, Gmail dinamik e-posta desteği ile birlikte kullanıcıların daha etkileşimli e-postalar almasını mümkün hale getiriyor.

Google tarafından Gmail web istemcisi için dinamik e-posta desteği kullanıcılara sunulmaya başlamış durumda. Dinamik e-posta desteği ile birlikte şirketlerin kullanımı artırmak üzere daha etkileşimli e-postalar göndermesine olanak sağlayacak.

Google şimdiden yeni özelliğin kullanımına başlanması amacıyla çeşitli şirketlerle çalışmaya başlamış durumda.

Dinamik e-postalar göndermeye başlayacak ilk şirketler arasında Pinterest, Doodle, Booking.com, Despegar, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms ve redBus bulunuyor. Örneğin Pinterest, bu türde e-postalar göndererek doğrudan gelen kutunuzdan yeni gönderiler keşfetmenizi ve bunları board’lara kaydedebilme kolaylığını getiriyor.

Bu sayede Google servisini terk etmeden sadece birkaç tıklama ile daha fazlasını öğrenebileceksiniz. Şirketlerin dinamik e-postalar için farklı kullanım yöntemleri sunacağı da kesin.

Google dinamik e-postalar için mobil desteğinin de yakın zamanda sunulacağı müjdeliyor. Öte yandan, Thunderbird gibi bir masaüstü istemcisi kullanıyorsanız bu mesajların statik halleri ile karşılaşacaksınız. G Suite hesapları da önümüzdeki birkaç gün içerisinde bu yeniliğe kavuşmuş olacak.

Dinamik e-postalar oluşturmak isteyen geliştiriciler ise bu sayfadan daha fazla bilgi alabilirler.