Anasayfa Haber Hakan Muhafız 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Hakan Muhafız 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Hakan Muhafız 2. sezon fragmanı

Yeni bölümlerin yayınlanmasına çok az bir süre kalmışken, Hakan Muhafız 2. sezon fragmanı yayınlandı.

Cüneyt Arkın’lı tanıtım videosuyla dikkat çeken Hakan: Muhafız‘ın ikinci sezonuna ait olan ilk resmi fragman nihayet yayınlandı.

İkinci sezonda diziye Engin Öztürk, Boran Kuzum, Ayşe Melike Çerçi ve Burçin Terzioğlu gibi sevilen isimler dahil oluyor.

Yeni Tolkien Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanan ikinci sezon fragmanında ayrıca diziye katılacak yeni oyuncuların rolleri hakkında da bir takım ipuçları veriliyor. Lafı daha fazla gevelemeden sizleri, Hakan Muhafız 2. sezon fragmanı ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler!

Hakan Muhafız’ın Konusu

Hazır dizinin yeni sezon fragmanı yayımlanmışken, dizinin konusundan da kısaca bahsedelim.

İlk sezonuyla Netflix’e damgasını vuran dizide, sıradan bir hayatı olan Hakan’ın başına gelen fantastik olaylara tanık oluyoruz.

Hakan, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenir ve sıradan yaşantısı bir anda altüst olur.

Kendisini bir anda epik bir maceranın ortasında bulan Hakan, kendisinden beklenildiği gibi son muhafız olma yoluna girer. Bu doğrultuda Hakan, doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenir ve bambaşka bir dünyaya adım atar.