Anasayfa Haber PS Plus Nisan 2019 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Nisan 2019 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Nisan 2019 Oyunları

PS Plus Nisan 2019 oyunları ile PlayStation 4 oyuncularını yine memnun edeceğe benziyor.

Sony tarafından merak edilen PS Plus Nisan 2019 oyunları resmen duyuruldu. Peki, PS Plus Nisan ayı için hangi ücretsiz oyunları oyuncular ile buluşturacak?

Sony her ay olduğu gibi Nisan ayında da PS Plus aboneliği olan PlayStation 4 sahipleri için ücretsiz oyunlar sunuyor. PS Plus Nisan oyunları ise değeri toplamda 458 TL olan Conan Exiles ve The Surge olarak açıklandı.

Çoklu oyunculu hayatta kalma türündeki oyunları sevenlerin ilgisini çekecek olan Conan Exiles, 2017 yılında erken erişim ile çıkışmıştı.

The Surge ise Mayıs 2017 tarihinde oyuncularla buluşmuştu. Gelecekte geçen Souls oyunu diye nitelendirebileceğimiz bu yapımda, yüksek teknolojili exoskeleton’lar ve asi makineler karşı karşıya geliyor.

PS Plus Nisan oyunları 1 Nisan tarihinden itibaren indirmeye hazır olacak. Yani Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve The Witness oyunlarını bu tarihe kadar kütüphanenize dahil etmeyi unutmayın.

Sony’nin 8 Mart tarihinden itibaren PlayStation 3 ve PS Vita için PS Plus desteğinin sonlandırıldığını da hatırlatalım. Öte yandan bu karar, daha önce kütüphanenize eklediğiniz oyunları etkilemiyor.