Anasayfa Haber Bülten Vatan Gaming Arena Açıldı

Vatan Gaming Arena Açıldı

Vatan Bilgisayar, bugün Topkapı mağazasına özel Vatan Gaming Arena’da oyuncular için Oyun Deneyim Alanı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Vatan Gaming Arena, oyun severlerin tüm oyun ekipmanları ile deneyimleyebileceği bir alan olarak 29 Mart’ta Topkapı mağazasında oyun dünyasına kapılarını açtı. Bu alanda kullanıcılar her oyun konseptine uygun olarak üretilen ürünleri özel olarak tasarlanmış setlerde bilgisayar, konsol, telefon, klavye, mouse, kulaklık vb. donanımlar ile oyun oynama ve test etme imkanına sahip oldu.

Ayrıca, Vatan Gaming Arena Oyun alanını oyun severlere ithaf ederek “worldgamersday” hashtag ile ilk defa bu günü hizmete sunan firma oldu. Günün “Dünya Oyuncular Günü” kutlamaları adına başlangıç olduğunu, oyun dünyası için her yıl yeniliklerle dolu olacak bu özel günün 29 Martta kutlanılmaya devam edeceğini açıkladı.

Vatan bilgisayar, oyunseverlere ve Dünya Oyuncular Gününe özel kampanyalarla “notebooktan kulaklığa, klavye ’den mouse’a, tüm bilgisayar parçalarından monitöre ve oyun konsoluna” ait ürünleri indirimli olarak oyuncularla buluşturdu.

Vatan Bilgisayar, oyun severleri gerçek oyun dünyasına taşımak ve her günü “worldgamersday” tadında geçirmek isteyen oyun severleri Topkapı mağazasına Vatan Gaming Arena’ya davet etti.