Anasayfa Haber Wolfenstein Youngblood Temmuz’da Geliyor

Wolfenstein Youngblood Temmuz’da Geliyor

Wolfenstein Youngblood çıkış tarihi

Bethesda’nın geçtiğimiz gün yayınlanmış olduğu kısa tanıtım videosunun ardından şimdi de, merakla beklenen Wolfenstein Youngblood çıkış tarihi açıklandı.

Kısa tanıtım videosu ile oyunseverleri heyecanlandıran Bethesda ve MachineGames, bu gelişmenin hemen ardından oyunun hikaye fragmanını yayınlandı.

Yayınlanan hikaye fragmanıyla beraber Wolfenstein Youngblood çıkış tarihi içinde önemli bir duyuruda bulunan Bethesda, serinin yeni oyununun 26 Temmuz 2019‘da çıkacağını açıkladı. PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına çıkış yapacak olan Youngblood’da kan gövdeyi götürecek gibi görünüyor.

Sekiro: Shadows Die Twice Tam Çözüm #2

Bethesda’nın söylediklerine göre oyunun ana hikayesinin odağında, serinin kahramanı BJ Blazkowicz‘in ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolması olacak.

Wolfenstein Youngblood çıkış tarihi

BJ Blazkowicz’in işgal altındaki Paris’te olduğu düşünülürken, onu kurtarma operasyonunun başında, kahramanımızın kızları Jess ve Soph bulunacak.

Bethesda ve MachineGames, Youngblood ile beraber oyunculara ilk kez kooperatif deneyimi yaşatacak.

Bunun dışında oyuna yeni RPG bileşenleri de ekleyecek olan Bethesda, bu kısımda oyunculara bambaşka bir eğlence vaat ediyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri, birbirinden güzel sahnelere ev sahipliği yapan Wolfenstein Youngblood fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.