Anasayfa Haber Android İçin WhatsApp Beta 2.19.87 Yayınlandı

Android İçin WhatsApp Beta 2.19.87 Yayınlandı

WhatsApp Karanlık Mod

Android için WhatsApp Beta 2.19.87 ile birlikte karanlık mod için daha fazla çalışmanın yapılması dikkat çekiyor.

WhatsApp, Google Play Beta Programı üzerinden sunduğu 2.19.87 sürümü ile kullanıcılara bir dizi yenilik sunma hazırlığı içerisinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Bunların başında ise karanlık mod seçeneği geliştirmeleri geliyor.

WhatsApp Android İçin Karanlık Mod Geliyor

Android için WhatsApp Beta 2.19.87 neler sunuyor?

WhatsApp ayarları içerisinde karanlık mod seçeneğine dair ayak izlerinin daha fazla dikkat çektiği beta sürümünde bazı bölümlerdeki geliştirmeler de görülüyor. Önceki 2.19.85 beta güncellemesinde karanlık mod seçildiğinde bir Karanlık Durum Çubuğu da ortaya çıkmaya başlamıştı. Şimdi ise platformun Karanlık Mod ile uyumlu bir Profil bölümü için de çalışması dikkat çekiyor.

WhatsApp Karanlık ModHesap Bilgilerini İste ve İki Aşamalı Doğrulama ile birlikte birkaç alt menü ise henüz çalışmalardan nasibini almamış. Tabii ki sonraki güncellemeler ile birlikte buraların da elden geçeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Android kullanıcılarının WhatsApp uygulamasını koyu renkler ile kullanmasını sağlayacak özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.