Anasayfa Haber Gmail E-Posta Zamanlama Özelliği Sunmaya Başladı

Gmail E-Posta Zamanlama Özelliği Sunmaya Başladı

Gmail E-Posta Zamanlama

15 yaşını kutlayan Gmail e-posta zamanlama ve gelişmiş akıllı ileti oluşturma özelliklerini duyurdu.

Google e-posta servisi Gmail 15. doğum günü şerefine kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. Gmail, e-posta zamanlama yeniliğiyle dikkat çekerken, bunun yanı sıra Akıllı İleti Yazma için geliştirmeler yapıldığını ifade ediyor.

E-posta zamanlama ile artık tahmin edeceğiniz üzere bir e-postayı belirli bir tarih için planlayabileceksiniz. İleti yazma penceresinde menüyü açtıktan sonra Göndermeyi Zamanla şeklindeki bir seçenekle bunu yapmak mümkün olacak. Google bunun için belirli öneriler de sunacakken siz istediğiniz tarih ve zamanı ayarlayabileceksiniz.

Akıllı İleti Yazma tarafında ise Google kullanıcıları her hafta 1 milyar karakter yazmaktan kurtardıklarını vurguluyor. İspanyolca, Fransızca, İtalyanca ve Portekizce dilleri için eklenen diller ile birlikte özelliğin artık sadece Pixel 3 akıllı telefonlar için Android uygulamasına da getirildiği açıklandı. iOS tarafına bu özelliğin ne zaman sunulacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmıyor ve yakında ibaresi kullanılıyor. Özellik sayesinde her kullanıcı için e-posta içeriği tabanlı olarak kişiselleştirilmiş öneriler sunuluyor.

Bu yeniliklerin dağıtımı tüm kullanıcılar için zaman içerisinde tamamlanmış olacak.