Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni MPG Gungnir Ve MAG Vampiric Kasalarını Duyurdu

MSI, Yeni MPG Gungnir Ve MAG Vampiric Kasalarını Duyurdu

MSI, MSI ürünleri arasında daha sıkı bağlar kuracak yeni bir ürün serisi olan oyun kasalarını tanıttı.

MPG GUNGNIR 100 kasa, adını Norveç mitolojisindeki tanrı Odin’in kendi elleriyle dövdüğü efsanevi mızrak Gungnir’den alıyor. Bu gelişmiş kasa endüstriyel tasarıma sahip. Dahili bileşenlerini 4 mm kalınlığında renkli güçlendirilmiş “tempered” cam panelin ardından gösteriyor.

Öne çıkan ARGB fana ek olarak, sekize kadar adreslenebilir RGB LED ana denetleyici ile sınırsız özelleştirme seçeneğine sahip ve her odayı MSI’ın Mystic Light uygulaması ile aydınlatabilir. 3D yazıcı çıktılarını destekleyen parçaları sayesinde bu kasa daha da kişiselleştirilebilir. Kasa aynı zamanda 7 adede kadar sistem fanını destekliyor.

MAG VAMPIRIC 010 kasa ise vampirlerin kralı Dracula’dan esinleniyor. Siyah ve gri tonlara sahip görüntüsü, tekinsiz şatoların mistik hissine sahip. Ön kısımda bulunan çift bıçak tasarımlı amblemi, Mystic Light SYNC ile bir arada kullanıldığında RGB efektleri sunuyor. 4 mm kalınlığındaki güçlendirilmiş “tempered” gri cam paneli, ARGB fanı, tepe kısmında bulunan manyetik filtresi ve 6 adede kadar sistem fanı ile VAMPIRIC 010 çok güçlü bir soğutma sağlıyor.

GUNGNIR 100 ve MAG VAMPIRIC 010, anakartınızla mükemmel uyum sağlar. Ayrıca MSI MYSTIC LIGHT uygulamasını destekleyen tüm çevre birimleri ile uyumludur. MSI MYSTIC LIGHT aplikasyonunu kullanarak kasa, anakart ve diğer çevre birimlerinin aynı efektlerle senkronize olarak aydınlanmasını sağlayabilirsiniz.