Anasayfa Haber Bülten SADES, 2 Yeni Mouse Modeli Tanıttı

SADES, 2 Yeni Mouse Modeli Tanıttı

Klavye, mouse pad ve kulaklık gibi ürünleriyle pazarda adını duyuran SADES, Türkiye’deki ürün çeşitliliğini artırıyor.

Türkiye piyasasına girdiği geçen yıldan bu yana pek çok farklı ürünü oyuncularla buluşturan ünlü Tayvanlı marka, bu kez iki yeni mouse modeliyle oyuncuların karşısında. Bu ay içerisinde satışa sunulan Axe ve Scythe modellerinin teknik ve estetik özellikleri oldukça güçlü.

Şık ve yetenekli Axe

Özellikle FPS ve MOBA oyuncuları için tasarlanan Axe, hayli ergonomik. 12 adet ayarlanabilir tuşu ve 10 gramlık çıkarılabilir ağırlık ayar kartuşuyla öne çıkan ürün hızlı tepki, izleme ve hassasiyet konularından öne çıkıyor. DPI shift tuşuyla önceden ayarlanan 6 farklı DPI değerini seçmek oldukça kolay. FPS için özel bir ateşleme tuşuna sahip olan modelin Pro oyuncular ve MMO oyunları için tasarlanmış 4 farklı butonu da mevcut.

SADES’in pek çok ürününde olduğu gibi bu modelde de RGB ışıklandırma özelliği unutulmamış. Axe’de tam 12 farklı RGB ışık modu bulunuyor. Axe, gelişmiş PMW 3325 optik sensör ile donatılmış. Modelin programlanabilir tuşları ve ele tam oturan ergonomik yapısı, konfor ve performans elde etmeyi kolaylaştırıyor.

Scythe ile oyuna tam hakimiyet

SADES Scythe oyun mouse’u ise tüm FPS oyunları için tasarlanmış. Bu modelin 7 programlanabilir butonu, 11 farklı RGB aydınlatma modu ve DPI shifting özelliği bulunuyor. Ayrıca bu modelin konfor sağlayan üst düzey scroll özelliği de dikkat çekici.

Scythe’de yer alan keskin nişancı tuşu DPI’yı anında değiştirmeye olanak tanıyor. Kaymaz gövde başparmağı yerleştirmek için daha büyük alan sağlarken, oyuncuların yanlarda yer alan tuşları da daha rahat kullanabilmesine imkan veriyor. Şık bir görünümü olan modelin kavraması da oldukça rahat. Üstelik bu ergonomiye 20 milyon tıklama özellikli sağ ve sol tuş tasarımı da eşlik ediyor.

Scythe, Pixart A3050 sensör ve optimize edilmiş keskin nişancı tuşuyla donatılmış. Oyundaki görevleri çok daha rahat yerine getirebilmeyi sağlayan programlanabilir tuşlara sahip olan Scythe, 4 seviyeli DPI ayarlarıyla oyuncuların en uygun DPI’ı kolaylıkla seçebilmesini sağlıyor.