Anasayfa Haber Ubisoft Yeni Splinter Cell Oyunu İçin Yeşil Işık Yaktı

Ubisoft Yeni Splinter Cell Oyunu İçin Yeşil Işık Yaktı

Yeni Splinter Cell oyunu

Uzunca bir süredir beklenen yeni Splinter Cell oyunu hakkında Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot açıklamada bulundu.

Dönem dönem çeşitli söylentilere konu olan yeni Splinter Cell oyunu hakkında yepyeni gelişmeler yaşanıyor.

Ubisoft cephesinden resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, şirketin CEO’su IGN’e ile yapmış olduğu röportaj sırasında serinin yeni oyunu hakkında ilk kez konuştu.

CEO Yves Guillemot açıklamasında, Splinter Cell Blacklist ile oyuncuları sınırladıklarını itiraf ediyor. Yapmış oldukları bu hatanın farkına vardıklarını ve ekipten bazı kişilerin bunun üzerinden çalıştığını belirten CEO, oynanış kısmından ciddi değişikliklere gideceklerinin altını çiziyor.

Watch Dogs 3 İngiltere’de Geçebilir

Henüz, şirket tarafında bu konu hakkında resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirmekte fayda var. Ancak CEO’nun açıklamasını göz önünde bulunduracak olursak, Sam Fisher’ın tok sesine çok da uzak değiliz.

Yeni Splinter Cell oyunu

Yeni oyuna dair izler sadece Yves Guillemot açıklamalarıyla sınırlı değil. Geçtiğimiz aylarda satışa çıkan Far Cry: New Dawn, yeni oyuna dair bazı ipuçları barındırıyor.

The Easter Egg Hunter adlı bir Youtube kanalı üzerinden paylaşılan bir videoda Far Cry New Dawn’da Sam Fisher’ın kostüme rastlanmıştı. Bunun yanı sıra, oyunda yer alan bir takım notlarda da yeni oyuna işaret edilmişti.