Anasayfa Haber Android Güncellemeleri Google Play Store’dan Yapılabilir

Android Güncellemeleri Google Play Store’dan Yapılabilir

Android Güncellemeleri Google Play Store

Gelecekteki Android Güncellemeleri Google Play Store üzerinden kullanıcılara sunulabilir.

Android uygulamalarının merkezi Google Play Store kullanıcılarına yeni bir hizmet daha sunacak gibi gözüküyor. Google Play Store 14.5.52 APK dosyasının irdelenmesi sonucunda gelecekteki Android sistem güncellemelerinin buradan yapılabileceği ortaya çıkmış durumda.

9to5Google, APK dosyasında Sistem Güncellemesi indirmek ve yüklemek ile ilgili olarak satırların yer aldığı belirtirken, arayüz bileşenlerinin şu anda Pixel akıllı telefon kullanıcılarının sistem güncellemesi sayfasında gördükleri ile benzer olduğu söyleniyor. Bunlar arasında; “Hazırlanıyor”, “Her şey yolunda. Güncelleme tamamlandı” ve “Üzgünüz, bir şey yanlış gitti” gibi ifadeler bulunuyor. Ayrıca, güncellemenin gidişatı ile ilgili bildirim detayları için geliştirmeler de gözüküyor.

Bu durum, Android için güncellemelerin sunulması anlamında yeni bir dönemin başlayabileceğinin habercisi olarak kabul edilebilir. Google, Ayarlar menüsü yerine Play Store üzerinden Android uygulamalarını ve sistem güncellemelerini sunarak, kullanıcı dostu bir hamleye imza atabilir.