Anasayfa Etkinlik Acer, Predator Monitör Serisine 43 İnçlik Yeni Model Ekliyor

Acer, Predator Monitör Serisine 43 İnçlik Yeni Model Ekliyor

Acer 43 inç boyuta sahip Predator CG437K P monitörünü next@acer etkinliğinde duyurdu.

Ultra yüksek çözünürlük (3840×2160) arayan PC ve konsol oyuncuları için tasarlanan bu 4K monitör, hareketli nesneleri takip etmek için önemli olan 144 Hz yüksek yenileme hızı ile akıcı ve yırtılma yaşanmayan görüntüler oluşturuyor. Monitörün AdaptiveSync özelliği çıkış cihazının kare hızına ayak uyduruyor. Kesintisiz oynanış sayesinde oyuncular önlerindeki göreve odaklanabiliyor.

DCI-P3 renk alanının %90’ını kapsayan geniş renk gamına sahip VA panel, göz alıcı canlı renkler ve daha derin siyahlar oluşturuyor. Daha da canlı renkler için VESA DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip olan ürün daha iyi kontrast ve renk doğruluğu sunarak müşterilerin AAA oyunları olması gerektiği gibi oynamasını sağlıyor.

Ürün yalnızca PC oyunu tutkunlarına hitap etmiyor. Konsol oyuncuları da üründeki 3 HDMI girişi, Type-C ve DisplayPort bağlantılarından yararlanabiliyor.

Predator CG437K P modelinde çeşitli güç tasarruf teknolojileri bulunuyor. Bunlar arasında odadaki ışık düzeyini tespit edip parlaklığı otomatik olarak ayarlayan ışık sensörü bulunuyor. Ayrıca kullanıcı ekran başından kalktığında otomatik olarak uyku moduna geçmesini, oturduğunda ise açılmasını sağlayan yakınlık sensörü de yer alıyor. Üründe ayrıca oturma odasında kullanmayı kolaylaştıran bir uzaktan kumanda bulunuyor.

Predator CG437K P oyuncu monitörü, Eylül ayında Kuzey Amerika’da 1.299,00 dolar, Eylül ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.499,00 Euro, Ağustos ayında Çin’de 9.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.