Anasayfa Haber Star Wars Jedi: Fallen Order Fragmanı Yayınlandı

Star Wars Jedi: Fallen Order Fragmanı Yayınlandı

Star Wars Jedi: Fallen Order Fragmanı

Star Wars Episode IX The Rise of Skywalker ardından gelen Star Wars Jedi: Fallen Order fragmanı ile birlikte Star Wars hayranlarının heyecanı katlandı.

Son dönemde adını battle royale türündeki Apex Legends ile yıldızını parlatan Respawn Entertainment, Star Wars Celebration 2019 ile birlikte yayınladığı Star Wars Jedi: Fallen Order fragmanı ile gündemde.

Star Wars Episode IX The Rise of Skywalker İlk Fragmanı

Oyunda, Star Wars Bölüm 3: Sith’in İntikamı filminde İmparator Palpatine tarafından tüm galaksiye yayılmış olan Jedi’lerin ortadan kaldırılması için verilen Emir 66’dan kurtulmayı başarmış olan Cal Kestis başrolde. Bu karaktere hem sesi hem de performansıyla hayat veren isimse Gotham ve Shameless dizilerinden tanıyacağınız Cameron Monaghan.

Oyunda bir diğer öne çıkan karakter ise Darth Vader çizgi romanının 19 sayısı için Charles Soule’un yarattığı Sith Inquisitor Second Sister. Ayrıca, kendisine eşlik eden siyah zırhlı Purgetrooper üyeleri de oldukça belalı gözüküyor. Cal’ın droid dostu BD-1 ise oyunda size yardımcı olacak gibi gözüküyor.

Jedi: Fallen Order oyuncuları yeni gezegenlere de götürecek. Örneğin bunlardan ilki, Cal ile ilk kez tanışacağımız Bracca olacak. Diğer gezegenler hakkındaysa şimdilik bilgi verilmiyor. Bir oynanış fragmanının paylaşılmasını da merakla bekliyoruz.

Oyun, 15 Kasım 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.