Anasayfa Haber Assassin’s Creed: Unity Ücretsiz Oldu

Assassin’s Creed: Unity Ücretsiz Oldu

Assassin’s Creed: Unity PC

Ubisoft ücretsiz Assassin’s Creed: Unity PC sürümü ile Notre Dame Katedrali için destek sağlıyor.

Ubisoft, 850 yıllık Notre Dame Katedrali’nin restorasyon süreci için katkı sağlayacağını açıklamıştı. Hatta Assassin’s Creed: Unity oyunu için katedralin birebir şekilde 3B modellenmiş halinden restorasyonda faydalanılacağı bilgiler arasında yer alıyor. Bununla kalmayan şirket, 500.000 avroluk bir bağış da yaparken Assassin’s Creed: Unity PC sürümünü de oyunculara ücretsiz olarak sunmuş durumda.

17. yüzyıl Paris şehri ve haliyle Notre Dame Katedrali’nin AC: Unity oyununda yer alması sebebiyle, Ubisoft yine destek olarak oyunu ücretsiz olarak sunma kararı aldı. Oyun için başlatılan bu sürecin 25 Nisan tarihine kadar olacağının da altını çizelim. Unity’i bu tarihe kadar 1 kez indiren herkesin oyunu kütüphanesine sonsuza kadar eklemiş olacağı ifade ediliyor. Yani büyük zarar gören Dünya Kültür Mirası listesindeki katedrali görmek için önemli bir şans sağlanıyor.

Ücretsiz Assassin’s Creed: Unity PC sürümünü UPlay üzerinden hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Tabii ki bir hesabınızın olması da şart.