Anasayfa Mobil Huawei Mate 20 Lite Telefonda Game Suite Uygulamasını İnceliyoruz

Huawei Mate 20 Lite Telefonda Game Suite Uygulamasını İnceliyoruz

Huawei’nin Game Suite uygulaması, mobil oyunları seven kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış.

Mobil oyunlar, gün geçtikçe küresel oyun pazarında daha da artan bir paya sahip olmaya başladılar. Bunda PUBG gibi pek çok başarılı oyunun mobil sürümlerinin de piyasaya sürülmesinin payı büyük.

Öte yandan yeni nesil telefonların da donanımsal ve yazılımsal olarak eskiyle kıyaslanmayacak kadar gelişmiş olması, mobil oyunculuk için gereken performansı da sağlamaya başladı. Burada Huawei’nin Mate 20 Lite telefonu bu duruma iyi bir örnek oluşturuyor.

Çıkışının üzerinden biraz zaman geçen Mate 20 Lite, fiyat olarak çoğu kullanıcı için hayli uygun bir konumda denebilir. Huawei’nin bu modelde kullandığı Kirin 710 işlemcisi ise, her ne kadar orta seviye bir model olarak tanıtılsa da, öncekilere göre çok daha fazla performans sunuyor.

En az telefon kadar önemli olan diğer unsur ise, Huawei tarafından mobil oyuncuların ihtiyaçları gözetilerek hazırlanmış olan Game Suite uygulaması. Bu uygulama Huawei telefonlarla birlikte geliyor ve oyunlar için gereken performans optimizasyonunu otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Game Suite uygulaması aynı zamanda oyun oynarken cihazın bildirim sistemini de kontrol ediyor. Kullanıcıya sadece çok önemli bildirimleri, oyunu bölmeden gösteren uygulama, bu sayede oyun keyfinin de sekteye uğramasını engelliyor.