Anasayfa Haber Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm Korsana Yenik Düştü

Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm Korsana Yenik Düştü

Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm

Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm yaklaşık 55 milyon kez korsan olarak indirildi.

14 Nisan tarihinde, HBO uzun zamandır heyecanla beklenilen Game Of Thrones 8. Sezon prömiyerini gerçekleştirdi. Öte yandan, her zaman olduğu gibi Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölüm korsan indirmelerden kaçamadı. İlk bölümün ilk 24 saatinde yaklaşık 55 milyon kez indirildiği ifade ediliyor.

Yapay Zeka, Game Of Thrones’un Son Sezonunu Tahmin Etti

Analitik şirketi MUSO, bölümün 55 milyon korsan izlenmesinin yüzde 76.6’lık kısmının resmi olmayan yayınlardan geldiğini belirtiyor. İnternetten indirmeler yüzde 12.2, herkese açık torrent indirmeler yüzde 10.8 ve herkese gizli torrent indirmeler yüzde 0.5’lik paya sahip.

MUSO, en fazla korsan izlenmenin yaklaşık 10 milyon ile Hindistan’dan ve 5 milyon ile Çin’den geldiğinin altını çiziyor. Hindistan’da diziye erişimin oldukça kısıtlı olduğu, Çin’de ise dizinin sansürlü olarak yayınlandığı paylaşılıyor. İlginç olan ise HBO’ya yasal olarak en kolay erişebilecek olan ülke olan ABD’nin de 4 milyon ile üçüncü sırayı alıyor olması. Kısacası izleyiciler, kanalın anavatanında bile para ödemek yerine korsanı tercih ediyor.

HBO ise kablo TV, HBO Go ve HBO Now olmak üzere 3 farklı platformundan toplam izlenme rakamının 17.4 milyon olduğunu duyurmuştu. Bunun 11.8 milyonu TV kanalından, 5.6 milyonu ise internet yayınından geliyor.

Bakalım, diğer Game Of Thrones Final Sezonu bölümlerinde durum nasıl olacak?