Anasayfa Video LG Q7+ BTS Edition Fiyat Ve Özellikleri

LG Q7+ BTS Edition Fiyat Ve Özellikleri

LG Q7+ BTS Limited Edition telefonu kutusundan çıkarıp, fiyatına ve özelliklerine bakıyoruz.

BTS sürümü özellikler bakımından Q7+ modeline çok benziyor. Ancak bunu standart Q7+’dan ayıran en önemli özellik, Güney Kore’de çok sevilen pop müzik grubu BTS hayranları için özel tasarlanmış olması.

Kutudan bir adet 16 Watt şarj cihazı, USB C şarj kablosu, 3.5 mm jacklı kulak içi kulaklık çıkıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi telefon hem USB Type C yuvaya, hem de 3.5 mm kulaklık girişine sahip.

Bu telefonu BTS Edition yapan nedir ve standart Q7+ modeliyle arasında ne fark var? Telefon BTS zil sesleri, sahne arkası BTS fotoğraf galerisi, özel BTS emojileri, duvar kağıtları, uyandırma ve iyi geceler çağrıları içeriyor.

Söz konusu emojiler BTS üyeleri tarafından hazırlanmış. Klavye ekranında bir dokunuş ile bunlara ulaşabiliyor ve mesajlarınıza ekleyebiliyorsunuz.

Bunların yanı sıra telefonun arkasında BTS amblemine yer verildiğini görmekteyiz. Arkadaki amblemin sadece dikkatli bakıldığında belli olması, ne kadar büyük bir fan olduğunuza bağlı olarak iyi de olabilir kötü de.

LG telefonlardan alışageldiğimiz 32 bit QuadDAC özelliği Q7+ BTS modelinde de bulunuyor. Bu özellik bir müzik grubuna adanmış bu telefonda biraz daha önem kazanıyor diyebiliriz. 5.5 inçlik ekranı ve 143 x 70 mm ölçüleriyle ilk bakışta tek elle kullanım için de uygun bir telefon gibi duruyor.

5MP özçekim ve 16MP arka kamerası, güncel telefonlara kıyasla bir miktar geride kalsa da, ideal koşullar altında temel kalitede resimler çekmenizi sağlayacaktır. Video kayıt çözünürlüğü de 1080p ile sınırlı tutulmuş.

Donanıma baktığımızda telefonun MediaTek MT6750S çipsetini içerdiğini görüyoruz. Bu çipset 8 çekirdekli olup, bunlardan dördü performans, diğer dördü ise güç tasarrufu odaklı çalışıyor. 3 GB bellek ve 32 GB depolama alanı da telefonun diğer özellikleri arasında.

Çerçeve alüminyumdan imal edilmiş ve telefonun arkasında ise plastik kaplama kullanılmış. Parmak izi okuyucunun da arka tarafa konumlandırıldığını görmekteyiz.

Yaklaşık 1350 TL satış fiyatına sahip olan Q7+ BTS Edition, K-Pop hayranlarına hitap eden bir model olmuş.