Anasayfa Haber WPS Office 2019 Microsoft Store’da

WPS Office 2019 Microsoft Store’da

WPS Office 2019

Microsoft Office yerine ücretsiz alternatif arayanlardansanız WPS Office 2019 tam size göre.

Microsoft Office için ücretsiz bir alternatif ofis yazılımları paketi arayanlar için WPS Office imdada yetişiyor. Kingsoft tarafından sunulan WPS, geçtiğimiz yıl ilk kez Microsoft Store kataloğuna dahil olmuştu. Şimdi ise en güncel sürüm olan WPS Office 2019, uygulama mağazasındaki yerini almış durumda.

WPS Office 2019, başta kullanıcı arayüzü olmak üzere kullanıcı deneyimini artıracak birçok geliştirmeye sahip. Sekme tabanlı arayüz sayesinde belgelerinizi, tablolarınızı ve slaytlarınızı tek bir pencerede gruplandırabiliyorsunuz. Çalışmanızı devam ettirmenize yardımcı olmak için yazılım bunu sizin için otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

Ek olarak, kendiniz de farklı çalışma alanları oluşturabiliyorsunuz. Bu da başta konu ve projelere ait belgeleri ayırma konusunda kolaylık sağlıyor. Başlangıç sayfasında da son kullanılan belgeleriniz görerek kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün.

WPS Office 2019PDF dosyalarını daha iyi yönetebilen 2019 sürümü, notlarla yorum yazma, alt çizgi çizme ve daha fazlasına destek sunuyor. PDF dosyalarını, Word belgesi veya görüntü haline çevirmek için gereken araçlar da paketin içerisine dahil edilmiş.

Ücretsiz ofis paketini buraya tıklayarak hemen indirebilirsiniz. Ayrıca 20 GB bulut depolama, reklamların kaldırılması ve bazı ekstra özelliklerin açılması için yıllık 29.99 dolar karşılığında Premium üyelik seçeneği de tercih edilebiliyor.