Anasayfa Haber Bülten MicroStrategy Sempozyumu’nun Üçüncüsü İstanbul’da Gerçekleşti

MicroStrategy Sempozyumu’nun Üçüncüsü İstanbul’da Gerçekleşti

MicroStrategy’nin, Obase sponsorluğunda Türkiye’de bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiği MicroStrategy Sempozyumu 3 Mayıs’ta Shangri-La Otel’de yapıldı.

MicroStrategy Sempozyumu’nda, şirketlerin karar alma süreçlerinde günlük hayatlarının bir parçası olarak ihtiyaç duydukları bilgileri her an, milisaniye seviyelerinde sağlayan ilk kurumsal analitik ve mobil raporlama platformu MicroStrategy 2019 tanıtıldı.

MicroStrategy Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Darryl Owen’ın ana konuşmacı olarak yer aldığı sempozyumda, MicroStrategy Türkiye Ülke Müdürü Evren Eray da açılış konuşmasını yaptı.

Sempozyuma katılan Obase CEO’su Dr. Bülent Dal, Tarım Bakanlığı Analitik Proje Mimarı Bekir Yılmaz, Turkcell Organizasyon Geliştirme ve İK Planlama Direktörü Hilal Yazıcı Atılay, Migros Veri Ambarı ve Raporlama Müdürü Işıl Öztürk, Danone İş Sistemleri Analisti Orhun Özbay, İpekyol E-Ticaret IT ve Direktörü Hakan Duran da sunumlarıyla hayata geçirdikleri projelerin detaylarını ve bu yolla verimliliklerini nasıl artırdıklarını katılımcılarla paylaştı.

Bilgiler her an elinizin altında

MicroStrategy 2019, günün her anında sayısız karar alan kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere erişme yollarını değiştiren yeni kurumsal raporlama platformu HyperIntelligence’ı sunuyor. MicroStrategy 2019 sayesinde, şirketler HyperCard özelliğini kullanarak kullanıcıların web ve mobil tabanlı iş akışlarına doğrudan bilgi yerleştirebiliyor.

MicroStrategy 2019’un yeni özelliğiyle müşteriler, ürünler, kişiler ve çok daha fazlasıyla ilgili önemli bilgi ve KPI (Anahtar Performans Göstergesi) verileri sağlanıyor. İşletme içerisindeki kullanıcılar, web tabanlı e-posta, Salesforce veya Office 365 gibi browser uygulamalarını kullandıkları sırada vurgulanmış anahtar kelimelerin üzerinde gezinerek içerik bakımından zengin HyperCard’lara kolayca erişebiliyor. HyperIntelligence teknolojisi ile bilgiler, herhangi bir sorgulama ya da tıklama yapılmadan açık bir şekilde kullanıcının tercih ettiği mobil veya web ekranlarından görüntülenebiliyor.

MicroStrategy 2019, şirket içindeki yöneticiler, analistler, tüketiciler, veribilimciler, geliştiriciler ve işletme kullanıcıları gibi kullanıcılar için binin üzerinde yeni özellik ve iyileştirme sunuyor:

– Modern analitik uygulamalar
– Açık platform
– Kanıtlanmış metodoloji
– Bütünleşik analizler
– Sesli komutlar ile etkileşimli raporlar
– Etkin sebep-sonuç nedensellik analizleri
– Raporlar üzerinden anlık mesajlaşma