Anasayfa Haber Vivaldi, Razer Chroma İle İnternette Sörf Deneyimi Sunuyor

Vivaldi, Razer Chroma İle İnternette Sörf Deneyimi Sunuyor

Vivaldi Razer Chroma

Vivaldi 2.5 internet tarayıcısı Razer Chroma desteği ile bir ilki gerçekleştirdi.

Vivaldi, yeni sürümü olan Vivaldi 2.5 ile birlikte Razer Chroma desteği sunuyor. Bir internet tarayıcısı için ilk olan bu destek ile web sitelerini ziyaret ederken, bu sitelerin renklerine bağlı olarak aydınlatma yapılıyor. Kısacası, yepyeni bir internette sörf deneyimi sağlanıyor.

Chroma entegrasyonu sayesinde ekranınızdaki web sitesine göre renkler dinamik olarak senkronize hale gelebiliyor. Örneğin, Facebook’u ziyaret ettiğinizde Chroma destekli klavye ve fareniz mavi, YouTube’u ziyaret ettiğinizde ise kırmızı renge dönüşüyor. Bu özelliği aktif hale getirmek için Ayarlar>Temalar altından “Razer Chroma entegrasyonunu aktif et” seçeneğini işaretlemek yeterli oluyor. Bu kısımdan klavye, fare, mouse pad veya hepsini senkronize hale getirme olanağına da sahipsiniz. Ayrıca, son sürümle Speed Dial pencerelerinin yeniden boyutlandırılması ve sekmeler için yeni komutlar ayarlanması da mümkün.

Bu yenilikle Vivaldi, internet tarayıcılar için farklı özellikler sunma konusunda bir kez daha kendini göstermiş oldu diyebiliriz. Şirket 2016 yılında da Philips ile iş birliğine gitmişti ve Hue akıllı lambalar için benzer bir özellik sunmuştu.