Anasayfa Haber Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Bir süredir sızıntılara konu olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint sonunda resmi olarak duyuruldu.

2017 yılında Ghost Recon Wildlands ile karşımıza çıkan Ubisoft, aradan geçen 2 yılın ardından serinin devam oyununu duyurdu. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint olarak adlandırılan serinin devam oyun harika grafikleri ve gerçekçi oyun mekanikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor.

Serinin bir önceki oyununda olduğu gibi Ghost Recon Breakpoint’in de senaryo ve açık dünya odaklı olduğunu görüyoruz. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz günlerde Ghost Recon Wildlands için Operation Oracle güncellemesi duyurulmuştu.

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Modern Warfare 4 Geliyor!

Bu güncelleme ile beraber ünlü oyuncu Jon Bernthal’ı (Punisher) oyuna dahil eden Ubisoft, ayrıca bu güncellemeyle beraber Wildlands’ın hikayesi ile  Breakpoint’in hikayesini birbirine bağlayacak.

Bunun yanı sıra, Jon Bernthal dahil olmak üzere Wildlands’te yer alan ana karakterlerin Breakpoint’te de karşımıza çıkacağını da özellikle belirtelim. Düzenlenen etkinlik ile beraber ayrıca, oyunun geçeceği mekanda belli oldu. Bu kısımda aktarılan bilgilere göre, serinin yeni oyununda Bolivya’dan Pasifik Okyanusu‘na doğru yolculuk ediyoruz.

Pasifik Okyanusu’nda yer alan Aurora isimli bir adada geçen serinin devam oyunu, haberin başında da belirtiğimiz gibi gerçekçi oynanış mekanikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. Düzenlenen etkinlikte oyunun oynanış mekaniklerine de değinen Ubisoft, bu kısımda oyunculara birçok yenilik sunuyor.

Bunlardan ilki ise, oynanış videolarında da görebileceğiniz üzere araştırma mekaniği. Oyunun bu mekaniği sayesinde, oyuncular aksiyona girmeden önce çevrelerini iyice kolaçan edebilecek. Böylece, çevredeki düşman faktörlerini belirleyecek olan oyuncular kendi savaş taktiklerini de geliştirebilecekler.

Oynanış videolarında ön plana çıkan bir diğer önemli mekanik ise, çatışma sırasında yaralanan bir takım arkadaşımızı sırtlayıp götürebiliyor olmamız.

Bu mekanik ile oyuna oldukça gerçekçi bir hava katmayı başaran Ubisoft, ayrıca bunun gibi ince düşüncelerle savaş atmosferini de iliklerimize kadar işlemeyi ihmal etmiyor.

Serin bir önceki oyunda olduğu gibi, bu oyunda da bizleri devasa bir açık dünya karşılıyor. Devasa ve bir o kadar gizemli açık dünyası ile oyunculara birçok özgürlük sunan Ghost Recon Breakpoint‘te ayrıca, açık dünyada ekip arkadaşlarımızla kampta kurabileceğiz.

Bu kamp sırasında oyuncular silahlarını, karakterlerini, ekipmanlarını ve stratejilerini geliştirebilecekler. Bu kısımda oldukça cömert davranan Ubisoft’un oyunculara binlerce çeşit özelleştirme kombinasyonunu sunduğunu da görmekteyiz.

Açık dünya ile oldukça etkileşim içerisinde olacağımızı belirten Ubisoft, ayrıca çevrede topladığımız eşyalar yardımıyla çeşitli koşullara adapte olmamıza da olanak sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: John Wick Hex PC, Mac ve Konsollara Geliyor

Aynı zamanda Ubisoft serinin devam oyunu için 4 ayda bir genişleme paketi sunacak. Bu genişleme paketleri ile karakterimizi özelleştirebileceğimiz yeniliklerin haricinde, yeni hikaye görevleri ve karakterlerde oyuna eklenecek. Son olarak, oyunun yayınlanan resmi ekran görüntüleri hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Tom Clancy's Ghost Recon BreakpointTom Clancy's Ghost Recon BreakpointTom Clancy's Ghost Recon BreakpointTom Clancy's Ghost Recon BreakpointTom Clancy's Ghost Recon Breakpoint çıkış tarihiTom Clancy's Ghost Recon Breakpoint çıkış tarihiTom Clancy's Ghost Recon Breakpoint çıkış tarihiTom Clancy's Ghost Recon Breakpoint çıkış tarihiGhost Recon Breakpoint Ghost Recon Breakpoint

İlginizi Çekebilir: Crysis Ray Tracing İle Yeniden Hayat Buldu