Anasayfa Haber iPad İçin Photoshop CC Kapalı Beta Başvuruları Başladı

iPad İçin Photoshop CC Kapalı Beta Başvuruları Başladı

iPad İçin Photoshop CC

Adobe, iPad İçin Photoshop CC kapalı betası için başvuruları toplamaya başladı.

Adobe, masaüstü sürümde yer alan tüm özelliklere sahip bir Photoshop CC uygulamasını iPad Pro tabletlere getirmenin sözünü vermişti. Şimdi ise iPad için Photoshop CC kapalı beta programı başlatılıyor. Süreç için başvurular da alınmaya başladı.

Bildiğiniz üzere Apple, iPad Pro’larının çağımızın yeni bilgisayarları olduğunun ve bir bilgisayar olmanın anlamını yeniden tanımladığının özellikle altını çiziyor. Tabii ki masaüstü veya dizüstü bir bilgisayar ile yapabildiklerinizin bir kısmını bu tabletler ile hala tam olarak gerçekleştirmek mümkün değil.

Endüstrinin en çok kullandığı fotoğraf düzenleme yazılımı olan Photoshop, iPad Pro’nun eksikliklerinden birisiydi. Birçok alternatif gelse de iPad kullanıcıları tam nitelikli bir Photoshop uygulamasının beklentisi içerisindeydi. Geçtiğimiz Ekim ayında ise yeni Apple Pencil’ın da gücünü arkasına alan uygulamanın tanıtımı yapılmış ancak teknik detaylar hakkında ise pek fazla bilgi paylaşılmamıştı.

Merak edilen konu ise bu uygulamayı kullanmanın kullanıcılara nasıl bir maliyet getireceği. Masaüstü sürüme sahip olanların iOS sürümü için de para ödemek zorunda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Bakalım, mevcut Creative Cloud abonelerinden ekstra bir ücret istenecek mi?

İlginizi çekebilir: Apple, iOS 12.3 Güncellemesini Yayınladı