Anasayfa Haber Bütçe Dostu ve Güçlü Arduino Nano Serisi Geliyor

Bütçe Dostu ve Güçlü Arduino Nano Serisi Geliyor

Arduino Nano

Küçük nesneleri hedefleyen Arduino Nano serisi kartlar performans ve fiyat konusunda iddialı.

Etkileşimli elektronik nesneler yaratmak için kullanılan açık kaynaklı elektronik prototipleme platformu Arduino, 4 yeni üründen oluşan Nano serisini sunmaya hazırlanıyor. Kompakt nesneler için geliştirilen küçük Arduino Nano kartlar, düşük enerji tüketimi ve daha güçlü işlemciler sunarken düşük fiyat ile de dikkat çekmeyi başarıyorlar.

Giriş seviyesi olan Nano Every sadece 9.90 dolar fiyat etiketine sahipken Nano 33 IoT ise iki kat fiyatla 18 dolar. Öte yandan, ikinci model Arduino Nesnelerin İnterneti uygulama platformu ile uyumlu bağlantılı cihazları çalıştırabiliyor.

Bluetooth ve düşük güç tüketimi gerektiren projeler içinse Nano 33 BLE modeli 19 dolar. Son olarak, yakınlık ve hareket sensörleri gerektiren cihazlar için Nano 33 BLE Sense modeli sunuluyor ve bütünleşik mikrofona da sahip olan bu model 29.50 dolar.

Şu an için ürünlerin tamamı ön sipariş sürecinde. Şirket tarafından ilk 2 modelin Haziran ortasında, Bluetooth modellerinin ise Temmuz ortasında satışa sunulacağı ifade ediliyor.