Anasayfa Haber Android ve iOS için Steam Chat Çıktı

Android ve iOS için Steam Chat Çıktı

Steam Chat

Valve, iOS ve Android platformları için Steam Chat uygulamasını yayınladı.

Valve geçtiğimiz yıl Steam istemcisi için yeni bir tasarım sunacaklarını ve ayrıca servisin sohbet özelliği için özel bir mobil uygulama sunacaklarını duyurmuştu. Sözünü tutan şirket, iOS ve Android için Steam Chat adlı uygulamasını sonunda kullanıcılara sundu.

Steam masaüstü istemcisindeki birçok sohbet özelliğini barındıran uygulama grup sohbetler, davet bağlantıları gibi birçok işlevi kullanıcılarına sağlıyor. Valve daha sonra sunacakları güncellemeler ile uygulamaya sesli sohbet işlevini de kazandırmak istediklerini belirtiyor.

Sunulanların tamamı ise şu şekilde:

Arkadaş Listesi – Kimlerin oyunda veya çevrimiçi olduğunu görün. Tıpkı bilgisayarda olduğu gibi, oluşturduğunuz özel kategorileri ve favoriler çubuğunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Zengin Sohbet – Sohbetleriniz yüksek doğruluğa sahip bağlantılarla, videolarla, tweet’lerle, GIF’lerle, Giphy’yle, Steam ifadeleriyle ve çok daha fazlasıyla daha da iyi bir hâl alacak.

Davet Bağlantıları – Bağlantı kullanarak Steam’de yeni arkadaşlar ekleyin. SMS veya e-posta olarak gönderebileceğiniz bir davet bağlantısı oluşturun.

Özelleştirilebilir Bildirimler – Mobil bildirimler sayesinde artık hiçbir mesajı veya oyun davetini kaçırmayacaksınız. Her arkadaşınıza, grup sohbetinize ve sohbet kanalınıza özel bildirim ayarı yapabilirsiniz.

Grup Sohbetleri – Herkesin birbirinden haberdar olma yeri. Gruplar sayesinde topluluklarınızla iletişim hâlinde kalabilir ve en iyi arkadaşlarınızla bir oyun gecesi organize edebilirsiniz.

Uygulamayı Google Play üzerinden indirmek için buraya, App Store üzerinden indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.