Anasayfa Haber Apple WWDC 2019 Tarihi Resmileşti

Apple WWDC 2019 Tarihi Resmileşti

Apple WWDC 2019 Tarihi

iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 ve watchOS 6 platformlarının tanıtılacağı Apple WWDC 2019 tarihi belli oldu.

Apple tarafından WWDC 2019 (Worldwide Developer Conference) geliştirici konferansı için basın davetleri gönderilmeye başlandı. Böylece beklenen Apple WWDC 2019 tarihi de ortaya çıkmış oldu. Etkinlik 3 Haziran günü San Jose, Kaliforniya’daki McEnery Convention Center’da gerçekleştirilecek. Tabii ki konferansın alışılageldiği üzere donanım değil yazılım odaklı olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

3-7 Haziran tarihleri arasında Apple’ın en son platform teknolojilerinin tanıtılacağı geliştirici oturumları öncesinde, açılış günü bir sunum yapılacak ve platformlardaki son değişiklikler hakkında bilgiler verilecek. Yani iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 ve watchOS 6 hakkında bilgiler ilk elden duyurulacak. Ek olarak, iPad uygulamalarının Mac sistemlere getirilmesi konusunda da açıklamalar yapılması bekleniyor. Tamamen yeni Mac Pro donanımı ve profesyonel Apple ekranı için de bir ön izleme sunulması muhtemel.

iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve Apple TV için yeni developer beta sürümlerinin de her zaman olduğu gibi konferans ile birlikte dağıtılmasını bekleyebiliriz. Ardından birkaç hafta sonra ise public beta sürümlerinin gelmesinin ardından, Eylül ayı içerisinde de son sürümler tüm kullanıcılarla buluşacaktır.