Anasayfa Haber Codemasters Oyunu GRID Geri Dönüyor

Codemasters Oyunu GRID Geri Dönüyor

GRID

Codemasters’ın popüler yarış oyunu GRID Eylül ayında oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor.

Codemasters tarafından popüler yarış serisinin dördüncü oyunu müjdelendi. Sadece GRID adı ile geri dönecek olan oyun PC, Xbox One ile PlayStation 4 platformları için 13 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

4 kıtada hem pist hem de sokaklar olmak üzere 12 farklı yarış alanında gazı kökleyeceğiniz oyunda, direksiyon hakimiyetinin de her tür oyuncuyu memnun edeceği belirtiliyor. Oyun için çeşitlilik ve derinlik konusunda da söz veriliyor. Modern ve klasik otomobillerin yer alacağı GRID, yeni bir hasar sistemi de sunacak. Bu da yarış sırasında otomobillerin hakimiyetine ve performansına doğrudan etki edebilecek. Hatta yarışta oyuncu yapay zeka tarafından yönetilen bir araca çarparsa, bu araç intikamını almak üzere üstünüze oynayacak.

Codemasters, Standard Edition ile birlikte bir Ultimate Edition da sunacaklarını paylaşıyor. Bu sürüm için ön sipariş verenler, oyuna 3 gün önce yani 10 Eylül tarihinde başlayabilecek ve ayrıca, diğer bonuslarla birlikte sunulacak 3 sezonun içeriklerine sahip olacak.