Anasayfa Haber Bülten Playstore, Ramazan Özel İndirimlerini Duyurdu

Playstore, Ramazan Özel İndirimlerini Duyurdu

Ramazan kampanyası kapsamında yeni ve popüler oyunlar, yüzde 80’e varan indirimlerle ve cazip ödeme seçenekleri ile oyunseverlere sunuluyor.

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, düzenlediği kampanyalarla yeni ve popüler oyunları avantajlı fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Playstore’da 25 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan özel Ramazan ayı kampanyası kapsamında birçok oyun yüzde 80’e varan indirimlerle oyunseverlerle buluşacak.

Oyunseverler, Far Cry New Dawn, Assassin’s Creed: Odyssey, For Honor, The Crew 2’nin de aralarında bulunduğu oyunlara 20 liradan başlayan fiyatlara sahip olabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Telekom aboneleri oyunları internet faturalarına ek olarak 12 aya varan taksit imkanı ile satın alabilecekler.

Playstore’da konsol oyuncuları için Red Dead Redemption 2, FIFA 19, Anthem, Sekiro: Shadows Die Twice, The Division 2 gibi en popüler PlayStation 4 oyunlarında ve Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of Wild, Xenoblade Chronicles 2 gibi pek çok Nintendo Switch oyununda %70’e varan indirimlerle oyun severleri bekliyor.

Ayrıca çeşitli oyuncu ekipmanları kampanya kapsamında avantajlı fiyatlarla alınabilecek. Ramazan kampanyası 9 Haziran’a kadar devam edecek.