Anasayfa Haber Terminator: Dark Fate Fragmanı Yayınlandı

Terminator: Dark Fate Fragmanı Yayınlandı

Terminator: Dark Fate Fragmanı

Yayınlanan ilk görseller sonrasında heyecanla beklenilen Terminator: Dark Fate fragmanı sonunda karşımızda.

1984 tarihli ilk Terminator filminin üzerinden 35 yıl geçti. 1991 yılında ise Terminator 2 Judgment Day yine büyük başarı elde etmişti. Şimdi ise serinin devamı niteliğindeki Terminator: Dark Fate ile efsane geri dönüyor. Sonunda yayınlanan Terminator: Dark Fate fragmanı aksiyon dozajının had safhada olacağını gösteriyor.

Arada çekilen Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation veya Terminator: Genisys filmlerinin ise bu üçüncü filmle hiçbir bağlantısının olmayacağını da belirtelim. Yani izlemediyseniz sorun yok. Yapımcı James Cameron ve yönetmen Tim Miller imzası taşıyan Dark Fate, Terminator 2: Judgment Day sonrasını anlatıyor.

Arnold Schwarzenegger yine Terminator (T-800) olarak karşımıza çıkıyor ki bu rol ona kesinlikle çok yakışıyor. Linda Hamilton ise bir kez daha Sarah Connor rolünde. Kendisi yine oldukça belalı bir imaj çiziyor. İlk iki filmden devam eden karakter gelişimini fark etmemek mümkün değil.

Filmin diğer oyuncuları arasında ise Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna ve Diego Boneta bulunuyor. Gabriel Luna tarafından canlandırılan karanlık sıvı metal kaplı Terminator modelinin bölünerek iki ayrı ölüm makinesine dönüşebilmesi ise işleri oldukça zorlaştıracağa benziyor. Kendisi T-800 ve T-1000’nin korkutucu bir karşımı. Mackenzie Davis ise gelecekten gelen insan ancak sibernetik olarak yükseltilmiş bir avcı.

Terminator: Dark Fate vizyon tarihi ise 1 Kasım 2019. İyi seyirler…