Anasayfa Haber Call of Duty 2019’un İsmi Call of Duty Modern Warfare Olacak

Call of Duty 2019’un İsmi Call of Duty Modern Warfare Olacak

Call of Duty 2019 Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty 2019 oyunun ismi belli oldu. Bu yıl piyasaya çıkacak olan oyun Call of Duty Modern Warfare olarak adlandırılacak.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaştığımız haberlerle beraber bu yılki CoD oyunun, Call of Duty MW4 olacağını siz değerli okurlarımıza belirtmiştik. Fakat, bugün Activision’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare 4 olmayacak. Bunun aksine önümüzdeki günlerde tanıtılacak oyun Call of Duty Modern Warfare olarak adlandırılacak.

Activision’a yakınlığı ile bilinen Kotaku editörü Jason Schreirer‘ın servis ettiği haberde, yeni oyun ile beraber bu yıl Modern Warfare serisinin yeniden başlatılacağını belirtildi. Bunun yanı sıra, çeşitli kaynaklarda 30 Mayıs’ta tanıtılacak oyunun ismini doğruladığını da görüyoruz. Bunun yanı sıra, Eurogamer tarafından servis edilen haberde, yeni oyunun nasıl bir hikayeye  ev sahipliği yapacağı da aşağı yukarı belli oldu.

Yeni CoD MW İle Seri Yeniden Başlayacak

Eurogamer’ın haberine göre, yeni oyun Modern Warfare 2’deki No Russian bölümünde olduğu gibi karanlık bir havaya sahip olacak. Hikayesinin No Russian görevinden esinlenerek yazıldığı belirtilen oyunda, rahatsız edici duygulara ve modern terörizme odaklanılacak.

Tabi, şimdilik bahsi geçen bu durum ile ilgili henüz Activision cephesinden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, yapımcı firmaya yakın birçok kaynağın aynı haberi servis ettiği görüyoruz. Yani buradan da anlayacağınız üzere, CoD MW 2019 ile MW serisi yepyeni ve çarpıcı bir hikaye ile yeniden başlatılacak.

Son olarak, 30 Mayıs tarihinde tanıtılacağı belirtilen CoD MW 2019 ile ilgili en son gelişmeleri Technopat.Net üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : Call of Duty Mobile Battle Royale Haritası Ortaya Çıktı