Anasayfa Haber Bülten Elgato Stream Deck Mobile Çıktı

Elgato Stream Deck Mobile Çıktı

İçerik üreticileri için farklı ürünler sunan Elgato, Stream Deck ailesine iki yeni ürün ekledi.

Stream Deck cihazına eklemeler yapan şirket, 32 tuşlu yeni Stream Deck XL modelini ve Stream Deck Mobile’ı tanıttı. Stream Deck Mobile fiziksel ürünün tüm işlevlerini mobil uygulama içerisine taşıyor.

Stream Deck XL tamamen programlanabilir 32 farklı LCD tuş sunuyor. Ürünün uygulaması sayesinde de oynat, duraklat, kamera değiştir ve benzeri farklı fonksiyonları kolayca bu kontrol paneline uygulayabiliyorsunuz.

Stream Deck Mobile ise bu ürününe ihtiyaç duymadan Stream Deck’i akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanmanıza imkan sağlıyor. iOS işletim sistemi için sunulan uygulama da 15 farklı sanal tuş üzerinden aynı özelleştirmeleri yapabiliyor ve canlı yayınlarınızı kolayca yönetebiliyorsunuz.

Bilgisayar üzerindeki uygulama üzerinde QR kod taramanızla uygulamaya bağlanabiliyor ve yayınlarınızı yönetebiliyorsunuz. Şu anda App Store üzerinden sunulan Stream Deck Mobile uygulaması aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı ödeme planına sahip. Aylık olarak 19.99 TL veya yıllık olarak 164.99 TL ödemeniz gerekiyor.

Uygulamaya bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.