Anasayfa Haber Yeni iPod Touch Fiyatı ve Özellikleri

Yeni iPod Touch Fiyatı ve Özellikleri

yeni ipod touch fiyatı ve özellikleri

Aradan geçen 4 yılın ardından Apple, yeni iPod Touch modeli ile karşımıza çıkıyor.

En son olarak 2015 yılında altıncı nesil iPod Touch modeli ile karşımıza çıkan Apple, 4 yıl sonra yedinci nesil iPod Touch modelini piyasaya sürdü. Peki, yeni iPod Touch fiyatı ve özellikleri ile neler sunuyor? Gelin yakından göz atalım.

Yeni iPod Touch Özellikleri

iPhone 7’den aşina olduğumuz A10 Fusion işlemcisinden alan yedinci nesil iPod Touch, Apple’ın iddiasına göre, bir önceki nesle kıyasla 2 kat daha hızlı işlem yapıyor.

A10 Fusion işlemcisi sayesinde grup FaceTime konuşmaları, AR oyun ve ARKit gibi yeteneklere ev sahipliği yapan yedinci nesil cihaz, iOS 12 işletim sistemi ile beraber karşımıza çıkıyor.

Tasarım açısından ise bir önceki nesle oldukça benzer bir tasarım diline sahip olan yeni nesil cihaz, 4 inç boyutundaki bir ekranın üzerine kuruluyor. Bu ekran ile beraber kullanıcılara 1136 x 640 piksel çözünürlük sunuluyor. Yeni nesil cihazda ayrıca bizleri ön tarafta 1.2 MP, arka tarafta ise 8 MP olmak üzere toplamda iki farklı kamera sensörü karşılıyor.

yeni ipod touch fiyatı ve özellikleriYeni Nesil iPod Touch Fiyatı

Gelelim yeni nesil iPod’un fiyatlandırılmasına. Bugünden itibaren Apple Store Türkiye üzerinden satışa sunulan yeni nesil iPod ile kullanıcılara 32, 128 ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği sunuluyor. Bu modellerin fiyatlandırılması ise şöyle;

  • iPod Touch 32 GB : 1599 TL
  • iPod Touch 128 GB : 2499 TL
  • iPod Touch 256 GB : 3399 TL

İlginizi Çekebilir: TSMC, A13 ve Kirin 985 İçin 7 nm+ İşlemcilerini Üretmeye Başladı