Anasayfa Haber Bülten ASUS, Computex 2019’da Hangi Ürünleri Tanıttı?

ASUS, Computex 2019’da Hangi Ürünleri Tanıttı?

ASUS Republic of Gamers (ROG), Computex 2019’da yepyeni oyuncu ürün serisini tanıttı.

Tanıtılan ürünler arasında ROG Theta ve Theta Electret oyuncu kulaklıkları; ROG Strix XG17 taşınabilir oyuncu monitörü; ROG Strix güç kaynakları; ROG Strix LC 120/240/360 RGB hepsi bir arada (AIO) sıvı soğutma sistemleri ve Aura Sync aydınlatma üzerinde yeni kontrol seçenekleri sunan Aura Creator (beta) uygulaması bulunuyor.

ROG Theta 7.1 USB-C Oyuncu Kulaklığı

ROG Theta, sekiz ayrı sürücü ve sektörün ilk sanal subwoofer’ı ile 7.1 çevresel sesleri doğrudan oyunculara sunuyor. Sanal subwoofer’larla desteklenen ASUS Essence sürücüleri, derin baslarla birlikte çevreleyici bir ses ortamı oluşturuyor.

Theta yapay zeka destekli gürültü önleyicili mikrofona sahip. 50 milyon farklı sesi tanımlayıp önlemek için makine öğrenimi tekniklerinden yararlanan ürün, kullanıcının konuşmalarını tespit edip koruyarak oyun içinde net iletişim kurulmasını hedefliyor.

ROG Theta Electret Oyuncu Kulaklığı

ROG Theta Electret, Computex 2019’da tanıtılan ASUS’un yeni oyuncu kulaklığı oldu. Theta Electret, yüksek doğruluklu elektret sürücüler ile dinamik subwoofer’ları birlikte sunarak her tür kullanım senaryosunda yüksek ses kalitesi sunmayı hedefliyor.

Theta Electret, Hi-Fi ses kalitesini destekliyor. Gümüş kaplama bakırdan üretilen 3,5 mm bağlantı kablosu bulunan ürün, yüksek doğruluk için tasarlanmış. 3,5 mm – 6,3 mm jak adaptörüyle birlikte gelen Theta Electret’i, Hi-Fi sistemlere bağlamak da mümkün. TeamSpeak ve Discord sertifikalı entegre boom mikrofon da bulunan bu yeni kulaklık, oyun içi iletişim sağlıyor.

ROG Strix XG17 Taşınabilir Oyuncu Monitörü

Mobil GPU’lar artık AAA oyunları yüksek kare hızlarında çalıştırabilse de, oyuncular hızlı tepki ve yüksek performans gerektiren e-spor arenasında 60 Hz’den fazlasını arıyor. Yüksek yenileme hızına sahip ekranların hem antrenman hem de yarışmalarda standart hale gelmesinin nedeni de bu. İşte ROG Strix XG17 tam burada devreye giriyor.

ROG Strix 750W Gold ve 650W Gold

ROG Strix serisi güç kaynakları oyunculara üst düzey performans sunmayı amaçlıyor. Dev ROG soğutma blokları ve 13 mm eksen teknolojili fanlara sahip 750 W ve 650 W modellerden oluşan seri, serin ve sessiz çalışması için tasarlanmış.

Aura Creator

Computex 2019’da ilk kez duyurulan ASUS Aura Creator (beta), kişiselleştirilmiş RGB aydınlatma kavramını bir adım ileriye taşımayı hedefliyor. Kullanıcılar bu uygulama ile Aura Sync uyumlu cihazlarda LED gösterileri düzenleyebiliyor. Bu yeni efekt düzenleme programı, kullanıcılara sistem aydınlatması üzerinde tam kontrol sunuyor. Kullanışlı arayüz kişiselleştirme için geniş seçenekler sunarak, amatörlere kolaylık sağlıyor, tecrübeli tasarımcılara ise güçlü bir araç sunulması hedefleniyor.