Anasayfa Haber Death Stranding Çıkış Tarihi Açıklandı

Death Stranding Çıkış Tarihi Açıklandı

Death Stranding fragmanı

Merakla beklenen Death Stranding fragmanı nihayet yayınlandı. Twitch üzerinden yayınlanan fragman anlık 161.000 kişiye ulaştı.

Bir süredir yayınlaması beklenen Death Stranding fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanın haricinde Death Stranding çıkış tarihi de açıklandı.

Hideo Kojima tarafından yapılan açıklama ile beraber merakla beklenen oyun 8 Kasım 2019‘da oyun severler ile buluşacak. Bu heyecan verici detayın ardından gelelim, merak edilen oyunun fragmanına.

Deyim yerindeyse, aksiyonun dibine vurulan fragmanda oyunun bir takım oynanış mekaniklerine değiniliyor. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda da görebileceğimiz üzere, oyunda en önemli araç gereçlerden birisi ise motosikletimiz.

Bu motosiklet sayesinde oyunun dünyasında daha hızlı bir şekilde mesafeleri kat edebileceğiz. Bunun yanı sıra, dağcı ipi gibi çeşitli malzemelerinde nasıl kullanıldığını gösteren Hideo Kojima yayınlamış olduğu fragman ile heyecanın dozunu daha da arttırdı diyebiliriz.

Aynı zamanda oyunun çevrimiçi modu hakkında da bir takım bilgiler paylaşan Kojima, bu kısımda da oyunculara oldukça eğlenceli bir deneyim vadediyor. Dilerseniz, sözü daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan fragman ile baş başa bırakalım.

İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Modern Warfare 30 Mayıs’ta Duyurulacak