Anasayfa Haber iOS 13 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

iOS 13 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Sızdırılan iOS 13 ekran görüntüleri ile beraber, kullanıcılara sunulacak olan bir takım özellikler de doğrulandı.

WWDC 2019 konferansında tanıtılacak olan iOS 13 ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de, iOS 13 ekran görüntüleri sızdırıldı.

9to5Mac sitesi tarafından servis edilen görsellere göre, yeni iOS sürümü ile beraber kullanıcılara Karanlık Arayüz Modu sunulacak. Hem ayarlardan hem de kontrol merkezinden aktif edilecek olan bu mod sayesinde, güç tasarrufuna olanak sağlayacak olan Apple, aynı zamanda iPhone ve iPad‘leri gece koşullarında da kullanımını kolaylaştıracak.

iOS 13 ekran görüntüleriBunun yanı sıra, paylaşılan bir diğer görselde ise bizleri iOS 13‘ün ekran görüntüsü alma arayüzü karşılıyor. Hatırlarsanız, daha önceden kullanıcılar ekran görüntüsü aldıktan sonra hızlıca düzenleme yapmak için, sol altta beliren simge tıklamak zorundaydık.

Ancak yeni sürüm ile birlikte bu özelliği tarihe karıştıracak olan Apple, bu kısımda alınan ekran görüntüsünün doğrudan görüntü üzerinden düzenleme yapmamıza olanak sağlayacak

iOS 13 ekran görüntüleri9to5Mac’de yer alan bir diğer detay ise, yeni sürüm ile beraber ”Anımsatıcı” uygulamasının da arayüzünün baştan aşağıya yenilenecek olması. Bunun yanı sıra, yeni iOS sürümüyle kullanıcılara Find My uygulaması da sunulacak. Bu uygulama hem Find My Friends hem de Find My iPhone özelliklerini bir arada barındıracak.

İlginizi Çekebilir: Yeni iPod Touch Fiyatı ve Özellikleri