Anasayfa Haber Bugün Tanıtılacak Yeni Call of Duty İçin Video Yayınlandı

Bugün Tanıtılacak Yeni Call of Duty İçin Video Yayınlandı

Yeni Call of Duty

Bugün tanıtılacak olan yeni Call of Duty oyunu için kısa bir video yayınlandı.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşmış olduğumuz haberler ile beraber yeni Call of Duty oyunun CoD Modern Warfare olarak adlandırılacağını belirtmiştik. Yaşanan bu gelişmenin ardından ise bu akşam tanıtılacak olan yeni oyuna ait olan kısa bir video paylaşıldı.

CoD‘un resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan videoda bir kadının ilk önce ”Bir sorunum var’‘ dediğini ve daha sonrasında ise ‘‘Her yerde olabilirler” dediğini duyuyoruz.

Bu cümlelerden de anlayabileceğiniz üzere, yeni oyunda bizleri serinin diğer oyunlarından olduğu gibi heyecan verici sahneler bekliyor.

İlginizi Çekebilir: Death Stranding Çıkış Tarihi Açıklandı

Bunun yanı sıra yayınlanan videoda, 30 Mayıs 2019 tarihine işaret eden Activision, aynı zamanda oyunun TSİ 20:00‘da tanıtılacağını da müjdeliyor.

Şimdilik yeni oyun ile ilgili bilinen tüm detaylar bunlarla sınırlı. Ancak, yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda bu akşam tanıtılacak oyunun 2019’un Sonbahar’ında piyasaya sunulacağını belirtelim. Son olarak, hemen aşağıdan yayınlanan kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.