Anasayfa Haber PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 6.70 Çıktı

PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 6.70 Çıktı

PlayStation 4 sistem yazılı güncellemesi 6.70 neler sunuyor?

PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 6.70 yayınlandı.

Sony, PlayStation 4 sistem yazılımı güncellemesi 6.70 çatısı altında bir takım performans ve hata iyileştirmeleri ile beraber karşımıza çıkıyor.

460 MB boyutundaki güncellemenin yayınlanan notundan da görebileceğimiz üzere, bu güncellemenin sistem performansını artırmaya yönelik olduğunu belirtelim.

Eğer otomatik güncelleme özelliğini etkinleştirdiyseniz, PS4’ünüz otomatik olarak 6.70 sürümüne güncellenecektir. Tabi, haberin başında da belirtiğimiz gibi bu güncellemede kullanıcılara herhangi bir ek özellik sunulmuyor.

Son zamanlarda PS5’in geliştirilmesine odaklanan Sony, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni nesil oyun konsolu ile ilgili bir takım önemli bilgileri kapalı kapılar ardında servis etmişti.

Bu kısımda Wall Street Journal’da teknoloji editörü olarak görev alan Takashi Mochizuki, bu toplantıdan yeni nesil oyun konsolun yükleme süresini gözler önüne sermişti.

İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Performansı İle İddialı

Spider-Man oyunu ile yapılan karşılaştırmada PS5’in yükleme süresinin PS4 Pro’ya kıyasla 19 kat daha hızlı olduğunu gözlemlemiştik.

Buradan da anlayacağınız üzere hali hazırda test edilen PS5 önümüzdeki yıllarda piyasaya sunulacak. Bu da doğal olarak PS4 ömrünün sona yaklaştığı anlamına geliyor. Bakalım Sony, önümüzdeki dönemlerde PS4 için ne tür sistem güncellemeleri yayınlayacak?

PlayStation 4 sistem yazılımı güncellemesi 6.70

İlginizi Çekebilir: Death Stranding Türkçe Dil Desteği İle Geliyor