Anasayfa Haber EA Games FIFA 20 İle İlgili İlk Detayları Paylaştı

EA Games FIFA 20 İle İlgili İlk Detayları Paylaştı

EA Games FIFA 2020

EA Play etkinliğine sayılı günler kalmışken EA Games, FIFA 20 ile bir takım detayları oyuncular ile paylaştı.

İlk defa bir FIFA oyunu ile ilgili detayları oyun tanıtılmadan önce paylaşan EA Games, bu kısımda oyunculara oldukça farklı bir deneyim vadediyor. FIFA 20 hakkında yayınlanan resmi blog yazınında belirtilenlere göre, yeni oyun ile beraber savunma sistemi baştan aşağıya yenilenecek.

Bildiğiniz üzere FIFA 19′da birçok oyuncu oyunun defans sisteminden şikayetçiydi. Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri değerlendiren EA Games, bu kısımda yapay zekanın nimetlerinden yararlanacak.

Yapay zeka yardımıyla savunma sistemini yeniden elden geçirecek olan yapımcı firma, bu konuda daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yenilenen savunma sistemiyle birlikte, defans oyuncuları takımın durumuna göre karar verebilecek. Böylece manuel savunma yapan oyuncuların deneyimini daha da iyileştirilecek.

EA Games FIFA 2020Bunun yanı sıra, manuel kaleci kontrolü üzerinde de bir takım değişikliklere gidecek olan EA, aynı zamanda yetenek hareketlerinde de önemli bir düzenlemeler yapacağını belirtti.

Yetenek hareketlerinde hata payını artıracak olan yapımcı firma, böylece oynanışı daha gerçekçi bir hale getirecek. Bunun haricinde 1’e 1 pozisyonlarda devleşen kalecinin de önüne geçilecek. Electronic Arts yetkililerin söylediklerine göre, oyuncular 1’e 1 pozisyonlarda topun hızını ve yüksekliğini ayarlayabilecek. Böylece, oyuncuların 1’e 1 pozisyonlardaki şansı artırılacak.

Şut ve savunma mekaniklerine kadar birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak olan FIFA 2020 ile gelecek olan yeniliklerin bunlarla sınırlı olmayacağını da özellikle belirtelim. Son olarak, yeni FIFA oyununun 8 Haziran 2019 tarihinde EA Play etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Modern Warfare Duyuruldu