Anasayfa Haber Snapchat Battle Royale Oyunu: Tiny Royale

Snapchat Battle Royale Oyunu: Tiny Royale

Tiny Royale

Snapchat battle royale oyunu Tiny Royale ile oyunculara yeni bir eğlence sunuyor.

Snapchat de battle toyale çılgınlığı kervanına katılanlardan oldu. Zynga tarafından geliştirilen ve Snap Games oyun platformuna dahil olan Tiny Royale ile oyuncular türden alışık olduğumuz üzere tek başlarına veya takım olarak sürekli daralan savaş alanında hayatta kalmaya çalışacak.

30 oyuncuya kadar destek sunan maçlarda arkadaşlarınızla da takım olma şansınız bulunuyor. Takımlar ise en fazla 4 oyuncudan oluşabiliyor. Oyunda sağlık paketleri, zırh ve silahlar toplayarak avantaj elde ediyorsunuz. Ayrıca oyunda ilerledikçe yeni karakterlerin kilidini de açabileceksiniz.

Oyunda her maç 2 dakika sürüyor. Bu anlamda Fortnite ve PUBG Mobile ile kıyaslandığında olaylar ciddi anlamda hızlı gelişiyor diyebiliriz. Oyuna hızla dahil olmak için Snapchat mesajlaşma özelliği Chat’i kullanmak mümkün. Hatta takım arkadaşlarınızla ses veya yazıyla hızla strateji de oluşturabilirsiniz.

Bu yazın sonunda ise Tiny Royale Leagues adlı bir rekabet modunun geleceği belirtiliyor. Bu mod oyuncuları 20 seviyeye kümeye yayılmış 100 kişilik gruplara yerleştirecek. Amacınız ise tahmin edeceğiniz üzere yüksek sıralamalara ulaşmak olacak. İlerledikçe ödüller ve kupalar da sizin olacak.