Anasayfa Haber Bülten Philips, SmoothTouch Teknolojili 242B9T Monitörünü Duyurdu

Philips, SmoothTouch Teknolojili 242B9T Monitörünü Duyurdu

MMD, Philips’in SmoothTouch’a sahip 242B9T interaktif ekranını piyasaya çıkarıyor.

Philips 242B9T Dokunmatik Monitör, her kullanım senaryosunda doğal, sezgisel bir etkileşim sağlaması için tasarlanmış bir interaktif SmoothTouch ekrana sahip. 10 noktalı yansıtmalı kapasitif dokunmatik teknoloji, ekran üzerinde aynı anda 10 parmak kullanmaya izin veriyor, bu da uygun yazılımlarla yeni kullanımlara imkan sağlıyor. Dokunmatik kalem (Stylus) ise daha fazla doğruluk gerektiğinde ek bir avantaj sağlıyor.

Philips 242B9T, yansıma önleyici bir ekran kaplaması, esnek ve eklemli Z biçimli bir SmartStand ayak ve suya ve toza karşı gelişmiş IP54 koruması sayesinde, monitörün her yerde kullanılabilmesini sağlıyor.

Full HD 1920×1080 çözünürlüğe sahip Philips 242B9T modeli, günümüz kullanıcılarının istediği ve beklediği rengi ve parlaklığı sunuyor. SmartContrast teknolojisi, zengin koyu renkler ve ışıklı açık renkler verebilmek için renkleri ve arka aydınlatmanın yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. Philips 242B9T modeli ayrıca Flicker-Free teknolojisi, LowBlue Modu, EasyRead Modu ve daha fazlası gibi bir dizi özellik ile de donatıldı.

Philips 242B9T modelinde HDMI 1.4, DVI-D, VGA ve DisplayPort 1.2 portlarının yanı sıra, iki adet de hızlı şarjlı USB 3.1 portu da bulunuyor.

Philips’in 242B9T dokunmatik monitörü 339 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilecek.