Anasayfa Haber Wacom Intuos Pro Small Tablet Duyuruldu

Wacom Intuos Pro Small Tablet Duyuruldu

Wacom Intuos Pro Small

Wacom Intous Pro ailesinin yeni üyesi Wacom Intuos Pro Small grafik tablet tanıtıldı.

Wacom Intuos Pro serisi yeni bir üyeye daha kavuştu. Intous Pro Medium ve Intous Pro Large grafik tablet modelleri ile birlikte artık bir de Wacom Intuos Pro Small modelinin gelmesi ile serinin tüm boyutları da tamamlanmış oldu.

380 dolarlık Medium ve 500 dolarlık Large modellerine karşı, Small 250 dolar fiyat etiketi ile grafikerler için biraz daha erişilebilir bir tablet. Öte yandan, tabii ki çalışma alanınız diğer modellere göre biraz daha kısıtlı. Wacom, tabletin orijinal Pro Small modeli gibi 16 x 10 santimetrelik çalışma alanı sunduğunu belirtiyor.

Pro Small, boyutu dışında büyük modellerle ortak özelliklere sahip. Büyük modellerde 8 tuş bulunurken bu modelde 6 tuş bulunduğunun da altını çizelim. Ayrıca, tüm modellerin kutusundan Pro Pen 2 çıkıyor.

8.192 basınç seviyesi tespit etme yeteneğine sahip olan Pro Pen 2, halefinden 4 kat daha hassas. 60 seviye eğim tespiti de bulunan ürün batarya barındırmıyor. Pro Pen 3D veya Pro Pen Slim modellerinin Intous pro Small ile uyumlu olduğunu da not düşelim.