Anasayfa Haber Bülten Acer Yeni Mobil Projektörü B130i Modelini Tanıttı

Acer Yeni Mobil Projektörü B130i Modelini Tanıttı

Acer, hareket halindeki akıllı telefon kullanıcılarına yönelik projektörü B130i modelini tanıttı.

Küp şeklinde kompakt bir tasarıma sahip olan bu taşınabilir cihaz, sahip olduğu kablosuz bağlantı özelliğiyle Android ve iOS cihazlarınıza hiçbir uygulama gerektirmeden doğrudan bağlanabiliyor. Yansıtma özelliği sayesinde tüm akıllı cihazlardaki içerikleri görüntüleyebilen ürün, seyahat fotoğraflarınızı veya aile videolarınızı istediğiniz yerde büyük ekranda görebilmenizi sağlıyor.

LED aydınlatma, yüzde 85 NTSC geniş renk gamına sahip olan projektör, 20.0001 saate kadar çalışma ömrü sunmayı amaçlıyor. Acer B130i, 15.000 mAh (3,7 V) dahili piliyle görüntü yansıtırken bir yandan da akıllı cihazlarınızı şarj edebiliyor.

İki adet 3W hoparlöre sahip olan Acer B310i, ekstra bir hoparlöre duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Tek şarjda 5 saatlik pil ömrü sunan Acer B130i, güç soketi veya ağır adaptörlerin kısıtlamalarından kurtarıyor. Böylece, USB sürücü veya MicroSD kartlardaki uzun metrajlı filmleri istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

812 gram ağırlığı ve 108 x 103 x 96 mm boyutlarıyla Acer B130i, standart projektörlerden çok daha küçük. Çantaya kolayca sığan projektörü oturma odanızda, bahçede, seyahat ederken ve hatta kamp ateşinin başında film izlemek veya oyun oynamak için bile kullanabiliyorsunuz. Geleneksel lamba bazlı projektörlerin aksine, LED projektörlerde cihazın ısınmasını beklemeye gerek duyulmuyor. LED ışık kaynağı, cihaza zarar vermeden anında açılıp kapanabiliyor, bu da zamandan tasarruf sağlıyor.

Acer B130i taşınabilir projektör, 3399 TL’den satışa sunuluyor.