Anasayfa Haber Bülten Acer Nitro 5 Babalar Günü’ne Özel Fiyatıyla Satışta

Acer Nitro 5 Babalar Günü’ne Özel Fiyatıyla Satışta

Yeni nesil AMD veya Intel harici grafik kartı ile gelen Acer Nitro 5, 32 GB’ye kadar çıkabilen DDR4 RAM ve 512 GB’ye kadar artırılabilen dahili katı hal sürücüsüyle, dikkat çeken bir model.

Güçlü bir bilgisayar gerektiren fotoğraf düzenleme programlarının sorunsuz çalışmasını sağlıyor. League of Legends, Fortnite, PUBG, CS:GO gibi birçok güncel oyun akıcı bir şekilde oynanabilirken özellikle FPS tabanlı tüm e-spor oyunlarında yüksek performans sunuyor.

Karbon fiber lazer dokumalı tasarıma sahip olan Acer Nitro 5, 15,6 inç Full HD 16:9 IPS ekrana sahip. NitroSense özelliği ile CPU/GPU’nun izlenmesine olanak tanıyor ve Acer CoolBoost ile en iyi şekilde çalışması için soğutucu fan hızı ayarlanabiliyor.

Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony teknolojisiyle ince ayarlı, yüksek kaliteli hoparlörü de bulunan Nitro 5; hızlı ve güvenilir 802.11ac çift bant kablosuz teknolojisi, süper hızlı USB Tip C, HDMI 2.0, SD kart okuyucusu ve Gigabit Ethernet de dahil destekleyici tüm teknolojilere ve bağlantılara sahip.

Yüksek kare hızlarında oyun oynanmasına, fotoğraf düzenleme ve video kurguya imkan veren Nitro 5, fotoğrafçı ya da oyuncu babalar için iyi bir hediye alternatifi.

Acer Nitro 5, 4.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebiliyor.