Anasayfa Haber Son Windows 10 Güncellemesi Bluetooth Sorunu İle Gündemde

Son Windows 10 Güncellemesi Bluetooth Sorunu İle Gündemde

Windows 10 19H1 güncellemesi hakkında her şey

Son Windows 10 güncellemesi Bluetooth sorunu ile kullanıcıların canını sıkıyor.

Bildiğiniz üzere Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 10 kullanıcıları için bir güvenlik güncellemesi yayınlamıştı. Yayınlanan bu güncelleme, bir takım güvenlik açıklıklarını giderirken, performans iyileştirmelerine de ev sahipliği yapıyordu. Ancak yayınlanan raporlara göre, son Windows 10 güncellemesi Bluetooth sorunu ile gündeme geldi.

Kullanıcıların söylediklerine göre, Windows 10’un en son güncellemesinden sonra bazı Bluetooth destekli cihazların bilgisayarlara bağlanmadığını görülmüş. Kullanıcılardan gelen geri bildirimler üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Microsoft ise, yayınlanan en son güvenlik güncellemesinin eski nesil Bluetooth cihazlarını güvenilmez olarak işaretlendiğini belirtti.

Bunun yanı sıra Microsoft geçtiğimiz günlerde yayınlanan güvenlik güncellemesinin ana hedefinin ise, Bluetooth bağlantılarında ortaya çıkan güvenlik açığını gidermek olduğuna da özellikle vurgu yaptı.

Ortaya çıkan bu hatanın düzeltilmesi için bir takım önerilerde bulunan Microsoft, kullanıcılardan bağlantı sorunu yaşayan Bluetooth cihazlarının yazılımlarını güncellemesini istedi. Yazılım güncellemesi bulamayan kullanıcılar içinse Microsoft, en son güvenlik güncellemesinin kaldırılmasını önerdi.

İlginizi Çekebilir: Sistem Tavsiyeleri – Haziran 2019