Anasayfa Haber Dropbox Yeni Tasarımı İle Çok Daha Kullanışlı Olacak

Dropbox Yeni Tasarımı İle Çok Daha Kullanışlı Olacak

Dropbox Yeni Tasarımı

Dropbox yeni tasarımı sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını daha fazla merkezileştiriyor.

Dropbox yeni tasarımı ile özellikle iş hayatına çok daha fazla entegre olacak. Bulut depolama servisinin yeni arayüzü kişilerinizi, takvimlerinizi, iletişimlerinizi, araçlarınızı ve çok daha fazlasını merkezileştirerek tek bir alanda topluyor.

Dropbox üzerinden Google Docs içeriklerinizi düzenleyebileceğiniz gibi yeni Slack entegrasyonu ile bir proje hakkında ekip arkadaşlarınıza kolayca mesaj atmak mümkün hale geliyor. Tüm bağlantılarınızı ve bulut belgelerinizi tek bir arabirimde bulundurmak için bir Dropbox proje klasörüne web kısayolu URL’lerini de kolayca ekleyebileceksiniz.

Yeni zengin klasör deneyimine odaklı tasarımda sadece projenin açıklamasını değil ayrıca eylem gereken öğeleri, son tarihleri ve her türlü dokümantasyonu da görebileceksiniz. Google Docs ve Microsoft belgelerini yan yana görerek bunlara kolayca erişmek de büyük kolaylık sağlayacak. Google editöründen Powerpoint belgeleri bile düzenlenebilecek. Hatta AutoCAD dosyaları bilgisayarınızda AutoCAD yüklü olmasa bile görüntülenebilecek. Arama da çok daha güçlendirilmiş hale geliyor.

Yeni Dropbox deneyimi ile birlikte yeni bir Dropbox masaüstü uygulamasının gelişi de müjdelenmiş durumda. Şu an için tüm bunlar erken erişim kullanıcılarına sunulmuşken tüm kullanıcılar için tarih henüz belirsiz.